Alvaro92 Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Dzięki Panowie za miłe słowa Damian. nie chce Cię urazić, ale jakbyś się rozejrzał trochę i pomyślał to byś sam sobie na te pytania odpowiedział. Osie robie sam. Jest mnóstwo materiałów, które można wykorzystać do budowy. Koła jak mi się uda to zrobię sam - jak nie to zostaje szukać na złomie modelarskim ewentualnie KFS. Chociaż widziałem tez bodajze na modeltruckparts wypraske samych felg do kupienia. Praetorian ale Ci się zrymowało Dopieściłem troszeczkę obudowę reflektorów: Jak dobrze pójdzie to dzisiaj trysnę podkładem wnętrze. Zobaczymy czy coś będę musiał poprawiać czy nie. Na razie tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 No ładnie sobie tu poczynasz Wielki szacun za to że poprawiasz praktycznie cały model. Mnie chyba by nie było stać na siły żeby tak dokładnie zrobić model. A ten tunel to połamał mi klate dosłownie, nawet nie wiedziałem, że tak wygląda tunel w Volvie. Trzymam kciuki żebyszło Ci tak dobrze do samego końca budowy modelu bo jest na co popatrzeć. Czekam z niecierpliwością na kolejną aktualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 20 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2010 Witam! Tak sobie przeglądałem swój temat i zauważyłem, że zapomniałem dać zdjęć z ostatnich prac, które już parę miesięcy temu zakończyłem Na innym forum umieściłem zdjęcia, nie wiem czemu tego nie zrobiłem tutaj W każdym razie ciut się poprawiam... Tunel jest już wyszlifowany. Gdzie nie gdzie drobne poprawki kosmetyczne i chyba finito z tym elementem. W późniejszym okresie dojdzie leżanka, szuflada, wajcha zmiany biegów i pojemnik. Zastanawiam się czy nie zainwestować w dywaniki kuchmodelu Do maja Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Zastanawiam się czy nie zainwestować w dywaniki kuchmodelu Zainwestuj! Ale koniecznie zaprojektuj takie ktore beda pasowac do Twojej podlogi. Powodzenia w dalszych pracach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Zastanawiam się czy nie zainwestować w dywaniki kuchmodelu Rolling Eyes No ba. To tylko doda oryginalności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi