Garandal Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Witam. Chciałem się podzielić moją "ciapatą Panterką". Model nie odzwierciedla żadnego konkretnego czołgu. Popełniłem go dla czystej przyjemności "mania" Pantery w jesiennym malowaniu (wzorowałem się na Tamiya 1:16 radio controlled late Panther G). Ponadtto pierwszy raz bawiłem się Washem i muszę przyznać, że to przednia zabawa . Sorry za zdjęcia na ręce, ale te mają najlepsze światło i najlepiej oddają kolory ze wszystkich które zrobiłem . Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Fajna. Podoba mi się. Można by było wygasić kolory, co by nie były takie intensywne. Ale to moje subiektywne odczucie. Poza tym bardzo mi się podoba. Pozdrawiam >>>> marioba>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garandal Napisano 24 Maja 2009 Autor Share Napisano 24 Maja 2009 Dziękuje. Na żywo jest bardziej szara i matowa, tak jakby przykurzona. Niestety nie potrafię sfotografować jej jak należy... Paweł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Przewspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Ogólnie model bardzo dobrze się prezentuje. Miły jest dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Pierwszy raz spotykam się z galerią zrobioną na ręce Co do panterki. Podoba mi się kamo i kolorki. Wash jak na pierwszy raz wyszedł bardzo dobrze, ładne zacieki. Jedynie gąski wytarłbym na krawędziach jakimś gunmetalem i kalka na wieży Ci się srebrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garandal Napisano 24 Maja 2009 Autor Share Napisano 24 Maja 2009 Dziękuje za dobre słowo i porady. Na gąskach jest gunmetal, ale chyba zbyt dokładnie przykryło go błoto Co do kalek to rzeczywiście błyszczą się trochę i nie mam pojęcia gdzie popełniłem błąd, nie było powietrza pod nimi . Dałem na nie już warstwę kurzu potem lakier matowy (i tak ze trzy razy ), może da się jeszcze coś z nimi zrobić? Wszelkie rady mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Prawdę mówiąc wątpię. Kładłeś je na wodę? Jeśli tak to radziłbym zaopatrzyć się w płyny do kalek. Osobiście polecam produkty Microscale'a SET i SOL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garandal Napisano 24 Maja 2009 Autor Share Napisano 24 Maja 2009 Na wodę... . Mam małe oświadczenie w malowaniu plastikowych modeli. Cóż następnym razem będę mądrzejszy. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Jak na skalę 1/72 to wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi