fiedotow Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 (edited) Postanowiłem zamieścić zdjęcia wykonane przez mojego przyjaciela, Filipa, moje później. I kolejna porcja już za zgodą autora. CDN Edited January 5, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Bardzo bym prosił o MiG'a-19P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiedotow Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 Spokojnie... Daj mi skończyć jeden temat. Na 19 przyjdzie czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Świderski Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 a jak ładnie wstawione fotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiedotow Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 Dzięki... jutro, jak będę miał chwilkę kolejna porcja. I tu plebiscyt: Co chcecie dalej? MiG 19, Ił 28, TS 8 Bies? Zwycięzca dostaje 100 pkt. Co z nimi zrobi - jego sprawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JW Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Ił-28 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFI Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 MiG 19 prosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babcia131 Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Jeśli się nie mylę to 19 jest w Krzesinach na renowacji i będzie tam zgodnie z umową w depozycie dłuższy okres . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Chyba nie do końca - są w Poznaniu na renowacji, ale później mają trafić do Rogowa: Umowa opiewa na renowację dwóch statków powietrznych: Lima - 2 oraz Miga – 19. Rozebrane na czynniki pierwsze, przejdą gruntowną konserwację. Po jej zakończeniu trafią bezpośrednio do nowej siedziby muzeum, lub czasowo do hangaru na ekspozycję w Rogowie. Co najważniejsze koszty renowacji i transportu, nie obarczają budżetu muzeum a wyliczenia wskazują, że jest to niebagatelna kwota blisko 300 tys złotych! Pomoc w renowacji naszych zabytków, zadeklarowali członkowie aż trzech stowarzyszeń miłośników lotnictwa, działających przy bazie w Krzesinach. http://www.muzeum.kolobrzeg.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=303:samoloty&catid=28:aparaty&Itemid=54 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babcia131 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Spokojnie , nic za darmo , nie mogę teraz znależc , jest taka stronka poswięcona wlasnie tej ekpie od renowacji .I tam bylo jak byk , samoloty zostaną po renowacji przekazane Krzesińskiej Bazie w depozyt [ 2-3 lata ] nie pamiętam dokładnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrPilot Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Chyba babcia chodziło tobie o tą stronkę : www.remontmiga.pl Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr A Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 http://walkarounds.airforce.ru/avia/rus/mig/mig-19p/mig-19p.htm pod tym adresem są zdjęcia miga-19 a teraz w Kołobrzegu w miejscu gdzie stał ten mig-15 stoi su-22 o numerze bocznym 7308 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts