fiedotow Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 (edytowane) Postanowiłem zamieścić zdjęcia wykonane przez mojego przyjaciela, Filipa, moje później. I kolejna porcja już za zgodą autora. CDN Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 Bardzo bym prosił o MiG'a-19P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 3 Listopada 2006 Autor Share Napisano 3 Listopada 2006 Spokojnie... Daj mi skończyć jeden temat. Na 19 przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 a jak ładnie wstawione fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 3 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2007 Dzięki... jutro, jak będę miał chwilkę kolejna porcja. I tu plebiscyt: Co chcecie dalej? MiG 19, Ił 28, TS 8 Bies? Zwycięzca dostaje 100 pkt. Co z nimi zrobi - jego sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 Ił-28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 MiG 19 prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Jeśli się nie mylę to 19 jest w Krzesinach na renowacji i będzie tam zgodnie z umową w depozycie dłuższy okres . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Chyba nie do końca - są w Poznaniu na renowacji, ale później mają trafić do Rogowa: Umowa opiewa na renowację dwóch statków powietrznych: Lima - 2 oraz Miga – 19. Rozebrane na czynniki pierwsze, przejdą gruntowną konserwację. Po jej zakończeniu trafią bezpośrednio do nowej siedziby muzeum, lub czasowo do hangaru na ekspozycję w Rogowie. Co najważniejsze koszty renowacji i transportu, nie obarczają budżetu muzeum a wyliczenia wskazują, że jest to niebagatelna kwota blisko 300 tys złotych! Pomoc w renowacji naszych zabytków, zadeklarowali członkowie aż trzech stowarzyszeń miłośników lotnictwa, działających przy bazie w Krzesinach. http://www.muzeum.kolobrzeg.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=303:samoloty&catid=28:aparaty&Itemid=54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Spokojnie , nic za darmo , nie mogę teraz znależc , jest taka stronka poswięcona wlasnie tej ekpie od renowacji .I tam bylo jak byk , samoloty zostaną po renowacji przekazane Krzesińskiej Bazie w depozyt [ 2-3 lata ] nie pamiętam dokładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Chyba babcia chodziło tobie o tą stronkę : www.remontmiga.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 http://walkarounds.airforce.ru/avia/rus/mig/mig-19p/mig-19p.htm pod tym adresem są zdjęcia miga-19 a teraz w Kołobrzegu w miejscu gdzie stał ten mig-15 stoi su-22 o numerze bocznym 7308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi