badger Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Postanowiłem przestać się męczyć z tym projektem przeszedł dość dużo razem ze mną. Wiem że to poziom juniora ale muszę szczerze powiedzieć że końcowo mi się podoba. Więc można spokojnie jeździć po nim do woli: Dość gadania zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Taaa... poziom juniora, kurde Jeszcze mogłeś napisać że początkującego . Po niczym jeździł nie będę, dla mnie bomba od początku do końca. Śledziłem sobie dość pilnie całą Twoją pracę i cieszę się, że miałem okazję pooglądać efekty na żywo, co prawda bez figurek. A sądząc z Twojego (niezrozumiałego dla mnie) niezadowolenia z efektu to nie wiadomo czy gdzieś ją jeszcze z sobą weźmiesz więc tym bardziej się cieszę że się załapałem Kiedy spojrzy się w ten gąszcz roślinności przylegającej do pojazdu to ma się wrażenie, że otaczający nas świat nagle się zmniejszył, taki real. Duże gratulacje i pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 No przechodzisz na wyższy level. Wątpie, że działo się z tym modelem coś niedobrego bo nic po nim nie widać. :P Roślinność i podłoże dość fajne tylko pnie takie dżunglowate. Z bliska kolory mundurów wydają się mi za "krzykliwe", z dalsza jest ok. Ogólnie pozostaje mi pogratulować kolejnej udanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Witam Skromnosci Ci nie brakuje potworek jak i podloze wygladaja imponujaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 29 Maja 2009 Autor Share Napisano 29 Maja 2009 Rafał klocek na tyle pojazdu będzie - w wekend idę na "łowy" do lasu - największe źródło materiałów dioramowych do tego darmowych. Fajnie że się podoba - końcowo mi też. Co prawda długa droga daleka przede mną ale zawsze pół kroczku do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Witam Moim zdaniem zarówno model jak i dioramka są wspaniałe Jeśli zaś chodzi o figurki to przydałoby się je bardziej wycieniować, zwłaszcz twarze trochę odstają od reszty poza tym wszystko ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 To JA mam tu poziom junora, nie Ty. Niedługo pokażę moje juniorskie modele to Sobie zobaczysz poziom juniora. Jak dla mnie, to jest MISTRZOSTWO Pzdrawiam, Przemek298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Diorama musi mieć pomysł, opowiadać jakąś historię. Ta ma. Pięknie! Do mnie najbardziej przemawiają figurki. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okami Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Dioramka ładna z pomysłem i ma to coś, do mnie przenówiła gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 nie no jest super,ma swoj klimat.swietna roslinnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vought Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Jestem pod wrażeniem, a zawieszona kurtka jest jak przysłowiowa wisienka na torcie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Model superancki!! Mam pytanie tylko móglbyś mi zdradzić tajnik jak zrobić taką podstawkę? Ja to zawsze kombinuje jakieś listewki itp? Jaka jest technika tworzenia takiej bryły już nie mówiąc o fakturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 Tutaj widać lepiej jak to powstawało, jak bedziesz miał pytania wal śmiało. http://www.forum.modelarstwo.org.pl/viewtopic.php?t=38326&start=0 Dzięki koledzy za pozytywny odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Ciekawy model i diorka też fajna. Kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Piękne klimaty. Dioramka w iście juniorskim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi