cloner16 Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Panowie, nie od dziś wiadomo, że kobiety i modelarstwo czasem się ze sobą "gryzą" - chyba że dasz kartę kredytową i wyślesz na zakupy. Wtedy masz spokój... i mały kłopot ... raczej albo model albo święty spokój:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 No po tych zakupach to bedzie coś.Może wiem, moze nie co bedzie robione ale nic nie mówie bo teraz by ci sie udało! Kurcze gdzie tyle płacą za robotę!!! Napewno grą na monciaku do kapelusza nie nazbiera tyle .Jestem wsród żywych kolego Barlog choć mocno osłabiony puki co.Myślę że jeszcze trochę pociagnę, tyle pięknych modeli można "wystrugać"jeszcze... pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Lipca 2011 Super Moderator Share Napisano 20 Lipca 2011 Nikt pary z ust nie chce puścić a i tak wszyscy wiedzą o czym mowa i co BALROG będzie robił w następnym czasie.... Ale bezsens..... hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Przecież ten człowiek ma mnóstwo pomysłów! o kilku słyszałem ale który z nich??? Nie wiem na 100% więc nie plaplam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 20 Lipca 2011 Autor Share Napisano 20 Lipca 2011 Pawlik szybkiego powrotu do zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 20 Lipca 2011 Autor Share Napisano 20 Lipca 2011 Odsłonie rąbek tajemnicy a co do nowego projektu to są dwa do wyboru albo dwa jednoczesnie ruszą lub jeden z nich Pierwszy to Barka artyleryjska oczywiście ful RC skala 1:35 długość modelu 140 cm drugi to Elektroboot typ XXIII wpełni RC łącznie z zanurzaniem statycznym skala 1:35 długość 100 cm Ale wpierw ukończę S-38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Lipca 2011 Super Moderator Share Napisano 20 Lipca 2011 Oddaje swój głos na XXIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 A ja nie wiedziałem, co BALROG zamierza... A głos oddaje na barkę - wygląda na o wiele ciekawszy projekt niż U-Boot. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 A ja tam wolę dwa na raz I jeszcze możesz dorzucić Bismarcka w 1:35 Powodzenia Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Elektroboot typ XXIII wpełni RC łącznie z zanurzaniem statycznym skala 1:35 długość 100 cmWiedziałem . Choć przyznam, że podejrzewałem Cię bardziej o XXI bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 20 Lipca 2011 Autor Share Napisano 20 Lipca 2011 [Choć przyznam, że podejrzewałem Cię bardziej o XXI Miałby ponad dwa metry ale nie mówię nie bo mam sporo dokumentacji do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 No ciekawe co zwycięży? Barka czy okręcik podwodny?Nie zdziwię się jesli oba na warsztat trafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Barka efektowniejsza, ale łubot bliższy sercu memu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 No Kolego "B" szalejesz o podwodniaczku kiedyś wspominałeś ale ta barka .Oba są fajne i najlepiej daj na stół wszystkie dwa. Oj będzie się działo, raczej oglądało Prawde mówiąc to chętnie podpatrze U-boota, bo po głowie chodzi mi pomysł RC z USS Gato. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Szczerze mówiąc myślałem że będzie to kolejny schnellboat ale ten pierwszy czyli protoplasta. Ale i tak oby dwie propozycje są bardzo ciekawe. Elektroboat akurat bardzo mnie interesuje bo czytałem o nim ostatnio bardzo dużo. Barka jak najbardziej mi się podoba i chociaż bardzo jestem ciekaw jak by ci poszedł model który będzie działał jak normalny okręt podwodny to oddaje głos na BARKĘ bo wiem że będzie o wiele ciekawsza pod względem z detalowania. Pytanie kiedy zamierzasz skończyć S-38 Mam nadzieje że jak najszybciej bo nie mogę się doczekać nowego warsztatu. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 Pytanie kiedy zamierzasz skończyć S-38 Mam nadzieje że jak najszybciej bo nie mogę się doczekać nowego warsztatu. Pozdrawiam Michał. Z S-38 już poraz czwarty walczę malowaniem ale nie pozostawiłem go samemu sobie wiec spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Z S-38 już poraz czwarty walczę malowaniemale nie pozostawiłem go samemu sobie wiec spokojnie Jakieś nieprzewidziane trudności ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 Z S-38 już poraz czwarty walczę malowaniemale nie pozostawiłem go samemu sobie wiec spokojnie Jakieś nieprzewidziane trudności ? ... małe problemy z plamkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 mówiłem Ci - szablon i jechane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 małe problemy z plamkowaniem Wstrząsasz buteleczkę a potem "ciach" na model. Plamkowanie samo wychodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 31 Lipca 2011 Autor Share Napisano 31 Lipca 2011 małe problemy z plamkowaniem Wstrząsasz buteleczkę a potem "ciach" na model. Plamkowanie samo wychodzi ... Próbowałem metodą na jasia fasole A dla was niespodzianka Rusza dwa modele Pierwszy to Barka artyleryjska oczywiście ful RC skala 1:35 długość modelu 140 cm Wybrałem reż malowanie były 3 do wyboru a wygrało te malowanie Drugi to Holownik Hermes Full RC skala 1:35 długość modelu 114 cm Kadłub wykonał dla mnie gość z firmy modelmast niestety czekałem na niego ponad rok Tak przedstawia sie wygląd ogólny holownika ja będe robił w odcieniach szarości i z uzbrojeniem Stan na rok 1944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Lipca 2011 Super Moderator Share Napisano 31 Lipca 2011 No to jako pierwszy zasiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 A ja zaraz za Marcinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 A ja za wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 To i ja się wcisnę Powodzenia Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi