marioba Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 Witam. Przedstawiam kolejny gniot z mojej kolekcji. Tym razem jest to Panzer IV H 1:35 Academy(sic!). Parę lat temu, pchnięty moją wrodzoną pazernością, zakupiłem to coś za około 45 PLN. Jest to dramat w pudełku.....Zestaw zmęczył mnie mentalnie i fizycznie. Stał na półce rozbabrany parę lat. Wreszcie 3-4 lata temu postanowiłem przetrenować na nim błoto. Całość pomalowałem Pactrą, wash itp. Tracki to jakiś Dragon (nie pamiętam). Błoto zrobiłem z beżowej farby emulsyjnej do ścian, gipsu, śmieci (żwir, piasek itp.) i suchych, startych artystycznych pasteli. Całość wykończona olejami. Zapraszam do oglądania i oceny (temat główny to błoto, model jest tłem). Cytuj
Mierzu Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 Fiu, fiu! Jak na gniota z academy to wyszło całkiem, całkiem. Cytuj
Seb Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 No ja kiedyś nie dałem rady z tym "modelem", rozgrzebanego wyrzuciłem. Pomalowany ładnie, ale błoto zdecydowanie nie wyszło, no ale było to lata temu Pzdr Cytuj
jager27 Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Z tej tandety zrobić czołg to nie lada wyczyn. pzdr Cytuj
Panzer4 Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Słabo mi się zrobiło już na sam widok hamulca wylotowego... Cytuj
JŚ Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Słabo mi się zrobiło już na sam widok hamulca wylotowego... Hamulec to pikuś, tragedia to całe zawieszenie, tylna płyta, górna płyta, że o braku detali nie wspomnę. Cytuj
Cesarz Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Witam Model wyszedł całkiem przyzwoicie a jak się wezmie pod uwagę, że to produkt Academy to już mistrzostwo Co do błota zaś to jakiś dziwny ten kolor, taki nienaturalny Pozdrawiam Cytuj
skala72 Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Bez przesady, model prezentuje się bardzo dobrze Co do błota, to pewnie żyzna ziemia ukraińska (czarnoziem) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi