marioba Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Witam. Przedstawiam kolejny gniot z mojej kolekcji. Tym razem jest to Panzer IV H 1:35 Academy(sic!). Parę lat temu, pchnięty moją wrodzoną pazernością, zakupiłem to coś za około 45 PLN. Jest to dramat w pudełku.....Zestaw zmęczył mnie mentalnie i fizycznie. Stał na półce rozbabrany parę lat. Wreszcie 3-4 lata temu postanowiłem przetrenować na nim błoto. Całość pomalowałem Pactrą, wash itp. Tracki to jakiś Dragon (nie pamiętam). Błoto zrobiłem z beżowej farby emulsyjnej do ścian, gipsu, śmieci (żwir, piasek itp.) i suchych, startych artystycznych pasteli. Całość wykończona olejami. Zapraszam do oglądania i oceny (temat główny to błoto, model jest tłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Fiu, fiu! Jak na gniota z academy to wyszło całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 No ja kiedyś nie dałem rady z tym "modelem", rozgrzebanego wyrzuciłem. Pomalowany ładnie, ale błoto zdecydowanie nie wyszło, no ale było to lata temu Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Z tej tandety zrobić czołg to nie lada wyczyn. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Słabo mi się zrobiło już na sam widok hamulca wylotowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Słabo mi się zrobiło już na sam widok hamulca wylotowego... Hamulec to pikuś, tragedia to całe zawieszenie, tylna płyta, górna płyta, że o braku detali nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Witam Model wyszedł całkiem przyzwoicie a jak się wezmie pod uwagę, że to produkt Academy to już mistrzostwo Co do błota zaś to jakiś dziwny ten kolor, taki nienaturalny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Bez przesady, model prezentuje się bardzo dobrze Co do błota, to pewnie żyzna ziemia ukraińska (czarnoziem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi