szwabu87 Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 (edytowane) Więc będę pierwszy Oto narodziny mojej Merkavki I tu zmodernizowany T-72 Pozdrawiam Edytowane 31 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 ciekawa ta modernizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Kradziej pomysłów! Do rzeczy: masz już jakiś pomysł na powierzchnię antypoślizgową, czy sobie ją darujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 31 Maja 2009 Autor Share Napisano 31 Maja 2009 Kradziej pomysłów! Ja ją miałem wcześniej od Ciebie Pomysłów w tej chwili nie mam, ale skorzystam z któregoś z armoramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Ja ją miałem wcześniej od Ciebie przecież wiem, to był dżołk Pomysłów w tej chwili nie mam, ale skorzystam z któregoś z armoramy może to co ja wymodziłem, wzorowane na Armoramie: sprej antypoślizgowy, dostępny w Castoramie za 56zł, jeszcze nie testowałem ale zaraz go zakupię: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Heh tyle że właściwy kolor Merkavki nie za bardzo pasuje pod Barwy Forum!!! Oczywiście uwaga z żartem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 31 Maja 2009 Autor Share Napisano 31 Maja 2009 sprej antypoślizgowy też ten pomysł widziałem (na Merkavie IV ) ale ja chyba spróbuje czegoś "sypanego" na lakier/klej... Czekam na warsztat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Jedna mała prośba od posiadacza wolniejszego netu (myślę, że nie jedynego). Wklejaj zdjęcia o szerokości 800 lub 1024, to co jest teraz ładuje się straaaasznie długo. A temat ciekawy. Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 31 Maja 2009 Autor Share Napisano 31 Maja 2009 Jedna mała prośba od posiadacza wolniejszego netu (myślę, że nie jedynego). Wklejaj zdjęcia o szerokości 800 lub 1024, to co jest teraz ładuje się straaaasznie długo. Ok, będe pamietał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 Trochę podciągnąłem budowę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Pojawiła się specjalnie do Merkavy posypka na Allegro, wygląda lepiej niż ta w spreyu, ale bardziej upierdliwa do nałożenia. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2009 Ja już wczoraj w nocy szalałem z tą fakturą... Potem dam zdjęcia. Edit: Tak to wygląda... Położe na to jeszzce jakiś podkład, żeby sie temu lepiej przyjżeć, i najwyżej się potem poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Tak końcem weekendu prezentuje się całość: A tu zbliżenia na 'antypoślizgówkę': Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2009 Ma ktoś może jakieś fotki uszkodzonych Merkav Mk.4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Ma ktoś może jakieś fotki uszkodzonych Merkav Mk.4? Mówisz, i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 Dzięki wielkie. Pierwsze i ostatnie znałem, środkowe jest dla mnie nowością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 rozmiar ziaren struktury wporzo ale nie za gesto nackane,co na to eksperci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 nie za gesto nackane,co na to eksperci? A bo ja wiem? Wg, mnie ten model ma najbardziej gęstą/regularną powłoke ze wszystkich rydwanów, i mój przy oryginale to jest 'troche' wyobijany. Zresztą, jak wróce już po sesji, to sobie go jeszcze pooglądam z bliska i sie zobaczy co dalej. Pozdrawiam, dzięki za wszelkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2009 I dostałem taką oto paczke z Martoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 No to mały progres z pracą nad wieżą. Żałuje tylko, że przykleiłem ten panel, zamiast którego mogłem dać drugi właz, no ale trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Wygląda nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 A czy tam przy włazie leży Galil ? One są jeszcze używane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 Tak to Galil. Widziałem zdjęcia czołgistów z tym karabinem jak i z M4 (?)... Mam oba, tak że nie będzie problemów z ewentualną wymianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Biorę na logikę bo skoro powoli wycofują M4 to czy nadal byłby ten karabin oparty na kałachu w służbie ? Może u pancerniaków ? Nie wiem, niech Barthass tu się wypowie bo on jest specem od kwestii uzbrojenia kraju narodu wybranego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 2 Lipca 2009 Autor Share Napisano 2 Lipca 2009 Tak, ja z tymi karabinami spotkałem się, przy zdjęciach pancerniaków, bo tylko oni mnie w tej chwili interesują :P A tu foty rydwanu i 2 członków załogi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi