Boozy Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Widze, że idzie Ci to fajnie. Skąd miałeś takie maski? Robione czy kupione(gdzie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Września 2009 Autor Share Napisano 18 Września 2009 Skąd miałeś takie maski? Robione czy kupione(gdzie)? Do poprzedniego Tygrysa kupiłem maski do malowania kół firmy Montex w zestawie był też arkusz z różnymi numerów taktycznymi i krzyże. Maski Montex-u dostępne są w: http://www.ww-model.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Fajny... Uwielbiam czołgi z nazwami własnymi. Krzyżaczek Seb co bedzie nastepne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Września 2009 Autor Share Napisano 18 Września 2009 Seb co bedzie nastepne?? To: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 dla mnie czołg z namalowanymi symbolami prezentuje się znacznie lepiej niż z kalkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Seb a ten model co teraz będziesz robił to on różni się czymś od zwykłego plastiku bo mi się tak wydaje jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Września 2009 Autor Share Napisano 19 Września 2009 Seb a ten model co teraz będziesz robił to on różni się czymś od zwykłego plastiku bo mi się tak wydaje jakoś? Też jest plastikowy Model jak model, a że pod szyldem "Cyber-Hobby" to musi swoje kosztować. Ale w pudełku oprócz unikalnego Tygrysa hybrydy nic szczególnego nie ma, może metalowa lufa, ale za to gąsienice DS-y Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 A dobra to firma chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Też jestem ciekaw co z niego wyjdzie, ale od innych ludzi słyszałem ,że nawet nawet. Wszystkie Tygryski mają super malowania Co do różnicy pomiędzy kalkami a własnoręcznie malowanymi oznaczeniami wydaje mi się ,że to zależy od modelu , ale popieram to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 A dobra to firma chociaż? Cyber hobby to Dragon - jedna kompania.Wyższe ceny, ciut ciekawsze wersje modeli produkowanych przez Dragona (T-34 z fabryki STZ, albo właśnie Tiger Hybrid, albo Panther D z pojemnikami na gaz drzewny) PS: Seb, fajnie idzie - malowanie bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Tygrysek stoi już o własnych siłach. Teraz zostaje montaż wyposażenia i brudzing. Gąski do poprawki bo z pasteli Gunze wyszedł jakiś różowy syf Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Brdzo mi się podoba twoja praca, będę się na niej wzorował robiąc swojego tygrysa (warsztat wkrótce). Mam małe pytanko - gdzie kupiłeś żywiczne jażmo Armorscale i czy lufa od RB pasuje do niego bez przeróbek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Brdzo mi się podoba twoja praca, będę się na niej wzorował robiąc swojego tygrysa (warsztat wkrótce). Dzięki. Mam małe pytanko - gdzie kupiłeś żywiczne jażmo Armorscale i czy lufa od RB pasuje do niego bez przeróbek?Pozdrawiam Kiedyś za nim pojawiła się się firma "RBmodel" kupowałem lufy "ArmoScale" w komplecie było jarzmo, a że ich nie wykorzystywałem, bo nie pasowały do innych Tygrysów to mi zostały. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 spoko, bardzo zacnie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Bardzo lubię twoje tygrysy. Zapowiada się kolejny bardzo fajny. Kamo mnie razi bo go nie lubię na nich ale i tak czekam na kolejne posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 Wygląda nieźle Ja właśnie wróciłem z urlopu więc na dniach powinienem zabrać się za swojego tygryska "wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 Nie będę odkrywczy jak powiem, że bardzo mi się podoba! Zresztą, obserwuję ten wątek od początku i będę dalej, po cichu, kibicował. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi