Skocz do zawartości

Tiger I Fruhe "Strolch" - Tamiya 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

dla mnie czołg z namalowanymi symbolami prezentuje się znacznie lepiej niż z kalkami .

Napisano

Seb a ten model co teraz będziesz robił to on różni się czymś od zwykłego plastiku bo mi się tak wydaje jakoś?

Napisano
Seb a ten model co teraz będziesz robił to on różni się czymś od zwykłego plastiku bo mi się tak wydaje jakoś?

Też jest plastikowy

Model jak model, a że pod szyldem "Cyber-Hobby" to musi swoje kosztować.

Ale w pudełku oprócz unikalnego Tygrysa hybrydy nic szczególnego nie ma, może metalowa lufa, ale za to gąsienice DS-y

Pzdr

Napisano

Też jestem ciekaw co z niego wyjdzie, ale od innych ludzi słyszałem ,że nawet nawet. Wszystkie Tygryski mają super malowania

Co do różnicy pomiędzy kalkami a własnoręcznie malowanymi oznaczeniami

wydaje mi się ,że to zależy od modelu , ale popieram to drugie.

Napisano
A dobra to firma chociaż?

Cyber hobby to Dragon - jedna kompania.Wyższe ceny, ciut ciekawsze wersje modeli produkowanych przez Dragona (T-34 z fabryki STZ, albo właśnie Tiger Hybrid, albo Panther D z pojemnikami na gaz drzewny)

PS: Seb, fajnie idzie - malowanie bardzo się podoba.

• 2 weeks later...
Napisano

Tygrysek stoi już o własnych siłach.

Teraz zostaje montaż wyposażenia i brudzing.

Gąski do poprawki bo z pasteli Gunze wyszedł jakiś różowy syf

DSC00450-2.jpg

DSC00449-1.jpg

Pzdr

Napisano

Brdzo mi się podoba twoja praca, będę się na niej wzorował robiąc swojego tygrysa (warsztat wkrótce). Mam małe pytanko - gdzie kupiłeś żywiczne jażmo Armorscale i czy lufa od RB pasuje do niego bez przeróbek?

Pozdrawiam

Napisano
Brdzo mi się podoba twoja praca, będę się na niej wzorował robiąc swojego tygrysa (warsztat wkrótce).

Dzięki.

Mam małe pytanko - gdzie kupiłeś żywiczne jażmo Armorscale i czy lufa od RB pasuje do niego bez przeróbek?

Pozdrawiam

Kiedyś za nim pojawiła się się firma "RBmodel" kupowałem lufy "ArmoScale" w komplecie było jarzmo, a że ich nie wykorzystywałem, bo nie pasowały do innych Tygrysów to mi zostały.

Pzdr

Napisano

Bardzo lubię twoje tygrysy. Zapowiada się kolejny bardzo fajny.

Kamo mnie razi bo go nie lubię na nich ale i tak czekam na kolejne posty.

Napisano

Nie będę odkrywczy jak powiem, że bardzo mi się podoba!

Zresztą, obserwuję ten wątek od początku i będę dalej, po cichu, kibicował.

pzdr