Skocz do zawartości

Austrailan Truck Road Train

skwarciu21

Rekomendowane odpowiedzi

Temat dałem tu ponieważ jak widać na fotkach był mały wypadek ale juz nad tym pracuje. Bendę robił z tego Road Traina jak dorwe dwie przyczepy z AMT. Narazie jest podczepiony do niego Car Transporter bez opon:(:(:(:(.To był muj trzi model ale pierwsza ciżężarówka torohe zakużona. Sory za fotki alerobione z lampom w nocy jutro zrobie lepsze.

7f4195dcbf6f10b6m.jpg

1e016bcdb49cec10m.jpg

b389226083e697c7m.jpg

4c61ae9ac65a0024m.jpg

e512d4ec80d46f8cm.jpg

9a8799611f8d4c67m.jpg

de4f0edcda8f03ddm.jpg

Ej no sorry ale klawiatura mi coś nieraz przerywa to nie moja wina np zamiast ł pisze mi duże L. A z resztą co ci to przeskadza nie wiem czy wiesz ale są takie osoby takie jak ja że po prostu robią błędy a reguły znają.Trucker93 dzięki za podpowieć mam tą mozille od dawna.

skwarciu21 owszem, bardzo mi przeszkadza, bo o język ojczysty trzeba dbać. Błędy, które Ci wytknąłem, nie są "literówkami" i nie wynikają z "przerywania klawiatury". Ja bym się wstydził, gdybym popełnił takowe.

Pozdrowienia.

Jarek ma rację,

mam tą mozille od dawna.

Skoro ją masz i popełniasz tyle błędów, a nie używasz jej, to tylko świadczy o Twoim lenistwie.

Kiedyś taka naczepka była na Allegro i gość nie sprzedał cena 110zł wiem, bo polowałem . Najlepszą receptą na błędy jest czytanie książek.

• 1 month later...

No właśnie... Ramę się maluje na początku. A te szyby to wyglądają, jakbyś je wklejał klejem CA, takie zaparowanie .

Pozdrawiam

PS. Ale teraz jak go rozbierałeś/składałeś , podczas renowacji to chyba o tym wiedziałeś, prawda?.

no właśnie kleiłem takim klejem zwykłym za 2 złote podczas renowacji nie sciągałem kabiny tylko osie przyklejałem i przednie koła po wypadku

Forum to nie GG Zdanie zaczynamy pisac z dużej litery. a także stosujemy znaki interpunkcyjne

Ale jak chcesz malować ramę to ja bym radził zdjąć kabinę.. Przednia część ramy czarna, a tylna czerwona, co najmniej dziwnie to będzie wyglądać.. Ale cóż.. Rób co uważasz ja Ci tylko doradzam . Jakbyś zdjął to wszystko to łatwiej by było Ci pomalować ramę, bez pobrudzenia innych części w koło.

Pozdrawiam

Nawet bez zdejmowania kabiny, ale trzeba było zacząć renowację od pomalowania ramy, przed założeniem nadkoli i kół. Można było również pokusić się o zdjęcie kabiny a jak nie to kabinę najlepiej dobrze zakryć, możesz spróbować wykorzystać do tego folię spożywczą. a po pomalowaniu tej widocznej części ramy wziąć pędzelek i postarać się chociaż trochę pomalować ramę znajdującą się pod ramą. No ale zrobisz jak będziesz chciał a my to obiektywnie ocenimy.

ALe kolega chyba kleił coś w środku na super glue co?? zaje... osad na szybach został. Wiem bo mój pierwszy model kleiłem właśnie na super i to był mój błąd