skwarciu21 Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Temat dałem tu ponieważ jak widać na fotkach był mały wypadek ale juz nad tym pracuje. Bendę robił z tego Road Traina jak dorwe dwie przyczepy z AMT. Narazie jest podczepiony do niego Car Transporter bez opon:(:(:(:(.To był muj trzi model ale pierwsza ciżężarówka torohe zakużona. Sory za fotki alerobione z lampom w nocy jutro zrobie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Bendę Narazie muj torohe zakużona lampom Wybacz, ale to jest jakaś masakra... Za takie błędy powinno się wywalać z Forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Zainstaluje Mozillę 3. Sam jej używam bo nie jestem orłem z ortografii i nie ma problemów z błędami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Ej no sorry ale klawiatura mi coś nieraz przerywa to nie moja wina np zamiast ł pisze mi duże L. A z resztą co ci to przeskadza nie wiem czy wiesz ale są takie osoby takie jak ja że po prostu robią błędy a reguły znają.Trucker93 dzięki za podpowieć mam tą mozille od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 skwarciu21 A z resztą co ci to przeskadza Przeszkadza to w tym że nieraz niewiadomo np. oco ci chodzi, A pozatym to powodzenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Może masz nie wiem. Ale widać że z tego udogodnienia nie korzystasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Dzięki misiek14pl. Niema co się kłóci może w końcu byście skomentowali nie pisownię tylko model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Na razie to kolego nie ma czego komentować - Western Star po wypadku . Komentował będę jak będziesz poczyniał jakieś postępy w tym kierunku . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Dzięki misiek14pl. Niema co się kłóci może w końcu byście skomentowali nie pisownię tylko model Tu nie ma co komentować. Sklej go i pokaż dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 skwarciu21 owszem, bardzo mi przeszkadza, bo o język ojczysty trzeba dbać. Błędy, które Ci wytknąłem, nie są "literówkami" i nie wynikają z "przerywania klawiatury". Ja bym się wstydził, gdybym popełnił takowe. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Jarek ma rację, mam tą mozille od dawna. Skoro ją masz i popełniasz tyle błędów, a nie używasz jej, to tylko świadczy o Twoim lenistwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Kiedyś taka naczepka była na Allegro i gość nie sprzedał cena 110zł wiem, bo polowałem . Najlepszą receptą na błędy jest czytanie książek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 2 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Sorki, że tak długo nie pisałem z powodu wyjazdu nad morze, prace są już na wykończeniu. Jutro dam fotki, a jak nie to po jutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 4 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Oto fotki, zostało dokleić tylne nadkola i pomalować ramę Sorki za jakość ale zdjęcia robione fonem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Powodzenia przy malowaniu ramy. Bo o ile mnie pamięć nie myli tę część samochodu maluje się na początku pracy a nie gdy model jest na ukończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 4 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Wiem, dlatego pomaluje tylko tylną część. Ten model sklejałem wtedy gdy nie miałem jeszcze żadnego pojęcia, że takie modele sie maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 No właśnie... Ramę się maluje na początku. A te szyby to wyglądają, jakbyś je wklejał klejem CA, takie zaparowanie . Pozdrawiam PS. Ale teraz jak go rozbierałeś/składałeś , podczas renowacji to chyba o tym wiedziałeś, prawda?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 4 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2009 no właśnie kleiłem takim klejem zwykłym za 2 złote podczas renowacji nie sciągałem kabiny tylko osie przyklejałem i przednie koła po wypadku Forum to nie GG Zdanie zaczynamy pisac z dużej litery. a także stosujemy znaki interpunkcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Ale jak chcesz malować ramę to ja bym radził zdjąć kabinę.. Przednia część ramy czarna, a tylna czerwona, co najmniej dziwnie to będzie wyglądać.. Ale cóż.. Rób co uważasz ja Ci tylko doradzam . Jakbyś zdjął to wszystko to łatwiej by było Ci pomalować ramę, bez pobrudzenia innych części w koło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Nawet bez zdejmowania kabiny, ale trzeba było zacząć renowację od pomalowania ramy, przed założeniem nadkoli i kół. Można było również pokusić się o zdjęcie kabiny a jak nie to kabinę najlepiej dobrze zakryć, możesz spróbować wykorzystać do tego folię spożywczą. a po pomalowaniu tej widocznej części ramy wziąć pędzelek i postarać się chociaż trochę pomalować ramę znajdującą się pod ramą. No ale zrobisz jak będziesz chciał a my to obiektywnie ocenimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 ALe kolega chyba kleił coś w środku na super glue co?? zaje... osad na szybach został. Wiem bo mój pierwszy model kleiłem właśnie na super i to był mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Niestety tak ale cóż, to mój pierwszy truck. Jak go sklejałem to nie wiedziałem, ze jest takie forum, jakbym wiedział napewno wyglądał by lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi