PKD4GA Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 PZL I-22 Iryda (AN002-02) - Radom-Sadkow 18.06.2009 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Super zdjęcia. Wkońcu dokończę moją Irydę z Broplanu. Mam pytanie czy ma może w kokpicie pozostawione panele boczne?Szkoda że stoi pod chmurką (gdzie dokładnie?), za kilka lat nie będzie taka błyszcząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Super Paweł Wygląda lepiej niż wtedy, gdy ją oglądaliśmy podczas wieczornej wizyty na lotnisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2009 Mam pytanie czy ma może w kokpicie pozostawione panele boczne? - platowiec zostal w 2 BMT "wybebeszony" ze wszystkich elementow ktore nadawaly sie do ponownego uzycia. Szkoda że stoi pod chmurką (gdzie dokładnie?) - "wystawka" na lotnisku wojskowym w Radomu. Wygląda lepiej niż wtedy, gdy ją oglądaliśmy podczas wieczornej wizyty na lotnisku - wieczorem wszystkie koty/Irydy sa czarne. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Dobra robota. Szkoda że skończyła w taki sposób. A mogło być tak pięknie ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Samolot w stanie idealnym, mam nadzieję że właściwie o niego zadbają. Bardzo fane zdjatko wybrane na pierwszą stronę Modelworku. raptorf22 no ja cały czas czekam na effect końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekK Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Witam! Pozwolę sobie dorzucić zdjęcia "rozebranej" Irydy, jeszcze przed złożeniem w całość. 04.07.2009 Muzeum Lotnictwa w Krakowie. Może się komuś przydadzą. Pozdrawiam! PrzemekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 Miodzio Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Ja bym nawet rzekł, że półtorak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi