Vybor89 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 (edytowane) Tak teraz nadszedł czas na ten model Miał byc tu Bucik GSX ale postanowiłem złożyc coś bardziej współczesnego od muscle car'a. Czekając na kompresor który umożliwi mi zamknęcie prac nad Shelby Mustang GT350H zajmę się tym samochodem aby umilic sobie czekanie na kompresor . Postaram się Astrę złożyc przyzwoicie lecz jeśli nie spodoba mi się efekt końcowy to przynajmniej będę miał "dawcę organów" do następnego projektu. No to lecę do pracy jak tylko coś ukończę zamieszczę fotki Edytowane 23 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Cześć! Rozumiem że to ten ze sklepu na szerokiej? Też mi się podoba... Nie zepsuj go bo się przejdę do ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 Tak ze sklepu na Szerokiej Zobaczyłem go i impuls dosłownie by zakupic tego Opla I tak wrócił ze mną do domu No postaram się ale jak wyjdzie to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 No to powodzenia kolego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Jak go [EDYCJA] Nawet żartem i z wykropkowaniem nie używaj takiego słownictwa. gulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 Teraz zastanawiam się nad zamknięciem tematu skoro już na starcie do gróźb dochodzi A tak serio to myśle że z poziomem wykonania przebije mojego Shelby'ego GT350H Przynajmniej się postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Kocham DTM'y, błyszczące jak nie przymierzając psu.... I szybkie jak błyskawica... Liczę na śliczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 Ok. Mały In-box: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 No trzeba powiedzieć że te małe dżapańczyki w Tamci nie próżnują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Kawał porządnego auta Powodzenia w klejeniu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Zaiste fajny model szkoda tylko, że producent zapomniał o silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 (edytowane) Zaiste fajny model szkoda tylko, że producent zapomniał o silniku Dokładnie. U mnie Tamiya ma ten duży minus że nie daje silnika Model byłby o wiele lepszy z takim wyposażeniem kabiny i silnikiem. Ale trudno....przynajmniej Revell daje silniki , przy zadowalającej mnie jakości reszty części modelu Edytowane 23 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 A co do błędu w temacie . Możesz go sam poprawić Edytując swój pierwszy post w tym temacie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Chciałem poprawić nzwę tematu, ale nie da rady. Wygląda na to, że jest wykorzystany limit znaków i trzeba by usunąć jakiś aby wstawić czwórkę, ale to już niech zrobi sam autor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 A co do błędu w temacie . Możesz go sam poprawić Edytując swój pierwszy post w tym temacie . Pozdrawiam. Chciałem poprawić nzwę tematu, ale nie da rady. Wygląda na to, że jest wykorzystany limit znaków i trzeba by usunąć jakiś aby wstawić czwórkę, ale to już niech zrobi sam autor. No racja Dzięki za podpowiedz Już poprawione. Wpadłem w mały szok widząc, że pasy bezpieczeństwa to ... kalkomania Postaram się dorobic własne pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Model baaardzo fajny, sam chciałem takiego nabyć i przerobić z wersji rajdowej na cywila bądź tuningowanego cywila :P Życzę powodzenia w budowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Siedze w pierwszym rzędzie na widowni i kibicuje!!! Mam tem plus, że będę go widział na żywo... Ogólnie in box jest super! Tylko ten silnik... Autko będzie w wersji prosto z salonu, czy po wyścigu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2009 Astra będzie stylizowana na taką stojącą w pit-stopie po przejechaniu kilku kółek A po 2 to jeszcze DTM'a w salonie nie widzialem Mam tem plus, że będę go widział na żywo... Hmmmm....za drobną opłatą mogę Ci udostępnic model do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Nie obijaj się tylko pokazuj co tam modzisz, bo się przejdę do ciebie i sam ci go skleję! Jeśli się w końcu za niego zabierzesz to życzę ci powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2009 Dzięki za zachętę. Jutro fotki jeśli dziś coś zmajstruję. Zależy jak "L" się dziś skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 L?? Chodzisz na prawko? Czy egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2009 Aktualnie siedzę nad przednimi hamulcami i kołami Tu parę fotek kasty z przymierzonymi na taśmę przednim i tylnim zderzakiem oraz drzwiami i kołami. Porównanie szerokości tylnych opon z przednimi i fotka skończonej przedniej felgi dla porównania felga tylnia nie pomalowana[ ta z prawej ] To na razie tyle...skromniutko ale jutro pocisnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2009 Prawko Jeszcze 2 dni teori i JAZDA Micra to nie Skyline ale też Nissan No w końcu w garażu czeka GT350H na przejażdżkę [Czeka tylko na lakier] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Micra to nie Skyline ale też Nissan A ja jeździłem Aveo, prawie Corvetta Powodzenia i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2009 Jak to mówią: "Prawie robi wielką różnicę Co się tyczy również oswietlenia i fotki tarcz hamulcowych i skończonych felg porobię jutro przy dziennym świetle i wrzucę niezwłocznie Aveo to w jakiej szkole Ja PZMOT pozbawie Micry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi