cloner16 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 (edytowane) Po wielu zmaganiach , trudach i głupich , nieprzemyślanych pytaniach do was udało mi się ukończyć model. Sorry za te głupie pytania... Tutaj jest warsztat Ponieważ nie wychodziły mi zdjęcia w domu więc zrobiłem je w plenerze. I tak jakoś nie bardzo wyszło Bardzo dobry model, części pasują , w ogóle nie użyłem szpachli. Jest również jeden sukces! Nie zgubiłem żadnej części!!! Mam zamiar w te wakacje skleić Panterę i Hummela ale na razie się , w domu i na dworze duszno a ja jestem zmęczony tym KingTigerowym maratonem. Proszę oceńcie ten model, napiszcie co wam się podoba a co nie , czego już mam więcej nie robić albo co zrobić aby model wyglądaj jeszcze efektowniej. A właśnie czas na specjalne podziękowania Dla Artura Wałachowskiego za pomoc i wszystkich modelarzy którzy mnie "wspierali na duchu" w warsztacie(naprawdę myślałem ,że na tak bezsensownie ułożone pytania nie odpowiedzą). Wielkie dzięki Pozdrawiam Edytowane 6 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 (edytowane) Brawo, ładny model A co zmienić?! Tło - polecam fotki na jednolitym tle - brystolu, bo to uwypukla detale pojazdu, a trawnik niekoniecznie interesuje oglądającego... Pozdrawiam Edytowane 3 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Model bardzo ładny tylko gdzie te niemce w takie szuwary wjechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Gratuluje bardzo ładnie wykonany model. Z całą pewnościa wszelkie uwagi podczas budowy nie poszły na marne. Masz potencjał więc rozwijaj go i pokazuj kolejne prace. Generalnie jak mówi przysłowie kto pyta ten nię błądzi w Twoim przypadku pasuje idealnie. Nie ma co się wstydzić tylko pytać i jeszcze raz pytać oczywiście trzeba zachować pewne granice rozwagi Jedyna uwaga techniczna to tło jak już kolega wyżej wspomniał zakup brystol np. w kolorze niebieskim i wykorzystaj jako tło do robionych zdjęć. Z pewnościa będą zdecydowanie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Lipca 2009 Autor Share Napisano 3 Lipca 2009 Dzięki z komentarze , jutro zgodnie z pomysłem Paficy zrobię nowe zdjęcia i zamienię. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Bardzo ładny model, skoro to twój trzeci czołg, widac, że masz potencjał i potrafisz go wykorzystac. Oby tak dalej. afruch te szuwary to są normandzkie chaszcze, przecież od razu widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Ale szybki jesteś.... Model za to jest super. Oby mój podobnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Model cacyki, i prędkość z jaką jego zrobiłeś, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 4 Lipca 2009 Autor Share Napisano 4 Lipca 2009 Jutro postaram się zrobić lepsze zdjęcia bo te nie oddają rzeczywistych kolorów. Dzięki za komentarze, może też wstawię zdjęcia poprzednich czołgów PanzerIV i tygrysa. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Lipca 2009 Autor Share Napisano 6 Lipca 2009 Nowe zdjęcia, teraz pewnie usłyszę ,że mniej się podoba ale trudno, przy następnym modelu się bardziej postaram Pozdrawiam W przyszłym tygodniu zaczynam Panterę na odprężenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Fotki trochę ciemne ale sam model mi się podoba fajne obicia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Ale ty masz tempo Ja siedze na swoim Tygrysem juz ponad dwa miesiace i jak narazie dorobil sie koloru bazowego i jednej gasienicy Ladny model, lecz zdjecia troche zbyt ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi