Pszczółka Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 (edited) Witam mam przyjemnośc wam pokazac jakie cacko bede robił od podstaw będzie to laweta do przewozu samochodów osobowych. A oto zdjęcia jaką będe robił Edited November 24, 2006 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyline Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 jak chcesz zrobic ta lawete zaczep i wogole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 jak chcesz zrobic ta lawete zaczep i wogole lawetę robie z profili które sobie już zakupiłem a zaczep wykombinuje będzie on podpiety do samochodu a na dodatek na tej lawecie będzie też samochód Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyline Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 no niewiem jak ty to wykombinowales ale mysle ze bedzie niezla laweta z tego zycze powodzenia w budowie tej lawety mysle ze zamiescisz jakies fotki z budowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 no niewiem jak ty to wykombinowales ale mysle ze bedzie niezla laweta z tego zycze powodzenia w budowie tej lawety mysle ze zamiescisz jakies fotki z budowy pewnie że bede zamieszczał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Myślę, że ta laweta to fajna ona będzie jak z niej zrobisz dobrą lawetę , byle przypominała całkiem fajną lawetę i będzie ok :D Co będzie na niej stało na tej lawecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 Co będzie na niej stało na tej lawecie? Narazie nie zdradzam moich planów ale na pewno bedzie coś co będzie to ciągło i będzie na też natej lawecie coś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 Witam chciałem was poinformowac, ze od dzisiaj robię pojedynek z fliperem tylko jeszcze on musi dam propozycje jaką on będzie robił bo ja już na pisałem wcześniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 A więc potwierdzam uczestnictwo . Moja laweta będzie wyglądała miej więcej tak: [/url] lecz przeprowadzę kilka zmian, ale to wyjdzie w praniu . Najprawdopodobniej będzie to połączenie z tą lawetą: a konkretnie nachył i kilka drobiagów. Czas do 23 lutego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Let the party BEGIN! :D:D Powodzenia obu Panom:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 Let the party BEGIN! :D:D Powodzenia obu Panom:D Dzieki Praetorianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Również dziękuję . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiloszKr Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Zapowiada się dość nietypowa konstrukcja i rzadko spotykana jak na modelarstwo samochodowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerman Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 No No widać że bierzesz się za wyrzszy poziom modelarstwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 (edited) Myśleliście, że temat umarł ... To się mylicie :P . Mianowicie poczyniłem mały postęp względem lawety - przyczepy. Z góry przepraszam za fotki, były robione dosyć dawno. Części składowe to profil o przekroju kwadratu 3x3 [mm], koła na zdjęciach są z Mini Coopera z Tamiyi, nie wykluczam kół z VW Golfa MKI z Fujimi, bądź produktu Hellboy'a. Laweta zostanie zmniejszona ponieważ jest za szeroka, długość odpowiada skali 1:1 w miniaturze. Wkrótce konkrety . Pozdrawiam Edited June 13, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VVitek Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 fliper_nx można wiedzieć skąd wziąłeś blachę hmm jak się to mówi, ryflowaną? Ta na 4 zdjęciu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted June 12, 2009 Super Moderator Share Posted June 12, 2009 Witam. Ciekawe na jakim etapie jest Pszczółka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Pszczółka o ile mi wiadomo skończył/a z modelarstwem. Do niedawna wyprzedawał/a swój magazyn . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Dokładnie, Pszczółka już nie klei modeli, więc tylko ja będę kontynuował temat. Blacha to produkt Italeri, z zestawu akcesoriów . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 O widzę temat odżył Fajnie że powróciłeś do lawety . Cóż więcej dodać ,czekam na te wspominane konkrety Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mors Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 fliper_nx czekam na postępy z prac nad lawetą... lubię takie nietypowe projekty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts