Pszczółka Napisano 17 Listopada 2006 Share Napisano 17 Listopada 2006 (edytowane) Witam mam przyjemnośc wam pokazac jakie cacko bede robił od podstaw będzie to laweta do przewozu samochodów osobowych. A oto zdjęcia jaką będe robił Edytowane 24 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 jak chcesz zrobic ta lawete zaczep i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 21 Listopada 2006 Autor Share Napisano 21 Listopada 2006 jak chcesz zrobic ta lawete zaczep i wogole lawetę robie z profili które sobie już zakupiłem a zaczep wykombinuje będzie on podpiety do samochodu a na dodatek na tej lawecie będzie też samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 no niewiem jak ty to wykombinowales ale mysle ze bedzie niezla laweta z tego zycze powodzenia w budowie tej lawety mysle ze zamiescisz jakies fotki z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 22 Listopada 2006 Autor Share Napisano 22 Listopada 2006 no niewiem jak ty to wykombinowales ale mysle ze bedzie niezla laweta z tego zycze powodzenia w budowie tej lawety mysle ze zamiescisz jakies fotki z budowy pewnie że bede zamieszczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Myślę, że ta laweta to fajna ona będzie jak z niej zrobisz dobrą lawetę , byle przypominała całkiem fajną lawetę i będzie ok :D Co będzie na niej stało na tej lawecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 22 Listopada 2006 Autor Share Napisano 22 Listopada 2006 Co będzie na niej stało na tej lawecie? Narazie nie zdradzam moich planów ale na pewno bedzie coś co będzie to ciągło i będzie na też natej lawecie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 24 Listopada 2006 Autor Share Napisano 24 Listopada 2006 Witam chciałem was poinformowac, ze od dzisiaj robię pojedynek z fliperem tylko jeszcze on musi dam propozycje jaką on będzie robił bo ja już na pisałem wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 A więc potwierdzam uczestnictwo . Moja laweta będzie wyglądała miej więcej tak: [/url] lecz przeprowadzę kilka zmian, ale to wyjdzie w praniu . Najprawdopodobniej będzie to połączenie z tą lawetą: a konkretnie nachył i kilka drobiagów. Czas do 23 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 Let the party BEGIN! :D:D Powodzenia obu Panom:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 24 Listopada 2006 Autor Share Napisano 24 Listopada 2006 Let the party BEGIN! :D:D Powodzenia obu Panom:D Dzieki Praetorianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 Również dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 Zapowiada się dość nietypowa konstrukcja i rzadko spotykana jak na modelarstwo samochodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerman Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 No No widać że bierzesz się za wyrzszy poziom modelarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Myśleliście, że temat umarł ... To się mylicie :P . Mianowicie poczyniłem mały postęp względem lawety - przyczepy. Z góry przepraszam za fotki, były robione dosyć dawno. Części składowe to profil o przekroju kwadratu 3x3 [mm], koła na zdjęciach są z Mini Coopera z Tamiyi, nie wykluczam kół z VW Golfa MKI z Fujimi, bądź produktu Hellboy'a. Laweta zostanie zmniejszona ponieważ jest za szeroka, długość odpowiada skali 1:1 w miniaturze. Wkrótce konkrety . Pozdrawiam Edytowane 13 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 fliper_nx można wiedzieć skąd wziąłeś blachę hmm jak się to mówi, ryflowaną? Ta na 4 zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Czerwca 2009 Super Moderator Share Napisano 12 Czerwca 2009 Witam. Ciekawe na jakim etapie jest Pszczółka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Pszczółka o ile mi wiadomo skończył/a z modelarstwem. Do niedawna wyprzedawał/a swój magazyn . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Dokładnie, Pszczółka już nie klei modeli, więc tylko ja będę kontynuował temat. Blacha to produkt Italeri, z zestawu akcesoriów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 O widzę temat odżył Fajnie że powróciłeś do lawety . Cóż więcej dodać ,czekam na te wspominane konkrety Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 fliper_nx czekam na postępy z prac nad lawetą... lubię takie nietypowe projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi