punio Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 (edytowane) Cześć będzie to mój pierwszy taki jakby show truck.Scania będzie czarna i będzie miała nowe między osiówki i tu nasuwa mi się pytanie jakiej grubości polistyren kupić bo będę robić międzyosiówki od podstaw foty zapodam wieczorem. Edytowane 9 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Jest wieczór, fot zero... Przelicz sobie skalowo, ale dobrze buduje się z 1mm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szałek_CMG Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 będę robić międzyosiówki od podstaw robił a polski w szkole był? poza tym, po co zakładasz relację, w której nie ma nic, nawet zdjęcia oryginału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 8 Lipca 2009 Autor Share Napisano 8 Lipca 2009 Aktualka sory ze tak późno ale już mnie denerwują mnie te akumulatorki od aparatu trzeba zainwestować w nowe a z lakieru na scani jestem bardzo bardzo zadowolony jeszcze nigdy mi tak nie wyszło normalnie lusterko ale przede mną jeszcze dużo roboty z miesiąc zejdzie. A i oczywiście zderzak pomaluje na czarno i atrapę też. a to moja suszarka kładę tam pomalowane części i tam schną w zamkniętej szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 W zamkniętej szafce to na pewno schną jak nie wiem... prędzej zgniją, niż wyschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 8 Lipca 2009 Autor Share Napisano 8 Lipca 2009 To znaczy nie całkiem zamkniętymi al właśnie mi szybko wyschły i nie ma żadnych paprochów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Powiedzcie mi koledzy, czy punio czyta to co pisze? . Człowieku bierz zawsze słownik ze sobą jak do kompa siadasz, bo Twoje posty się czyta masakrycznie... Tyle razy Ci wszyscy mówili, a Ty jak grochem o ścianę . Kabina narazie w miarę, zobaczymy co będzie dalej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 Bilonzo ja rozumiem ale mi nic Mozilla nie podkreśliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Bo nie masz włączonej tej opcji. Może i ortografia ok, ale składnia tragiczna, a tego Ci nie podkreśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 Ok będę się starał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 No mam nadzieję . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazmirz_pawlak Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Spoko lakierek na kabince. Jakiego lakieru używałeś i czy było coś więcej na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 Ja używałem sprayu najtańszego marki Deco kolor moja mama ma sklep budowlany to przynajmniej mam za darmo i pod to podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 No lakierek fajnie się błyszczy. A co to za stworek tam w terrarium sobie siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Fotki w dzień poproszę Teraz niby wygląda że ładnie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 A to jest rak akwariowy niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Deco Color do końca swoich dni będę przeklina to markę. Jak malowałem tym czymś to robiły się bąbelki, z Motpiem się tak nie dzieje. A moja technika "malarska" się zbytnio nie zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Deco Color do końca swoich dni będę przeklina to markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 10 Lipca 2009 Autor Share Napisano 10 Lipca 2009 A malowałeś z podkładem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 No a jak myślisz?? Tak ale było minęło nigdy tym nie pomaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi