gumis Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 (edytowane) Witam. Chciałbym zaprezentować dioramę którą skończyłem ponad pół roku temu. Zdjęcia zrobione dzięki uprzejmości kolegi pencil37. Edytowane 15 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Troche za czysto (kamienie,cegły,błoto,deski,). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Zgadzam się z przedmówcą. A ja mam pytanie, jaka to skala?? Normalnie po fotach nie mogę się połapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Ładnie, choć rzeczywiście trochę za mdłe podłoże. No i nie wiem, czy nie powinno być "Krasnaja Armia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Chyba 1:35 bo figurki mają detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 16 Lipca 2009 Autor Share Napisano 16 Lipca 2009 Tak, skala 1:35. A co do nazwy nie bylem po prostu pewny jak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Więc tak. Pomysł na dioramkę całkiem ciekawy, ale moim zdaniem to jest ona ukończona na jakieś 70%. Sam czołg jest zrobiony całkiem fajnie i moim zdaniem stanowi on najmopcniejszy punkt całej pracy. Figurki także zrobione na przyzwoitym poziomie, ale brakuje im jakiegoś cieniowania, czegoś co je bardziej zróżnicuje, złamie tą monotonność. Na koniec podstawka. Wydaje mi się, że jest ona troszkę za duża i także trochę monotonna, mimo ładnie zrobionej gelby. Brakuje mi w niej jakichś lejów po bombach, może kawałków zasieków, czegoś co dodałoby życia tej podstawce. Ogólnie podoba mi się pomysł i wykonanie pojazdu oraz podłoża, ale można by tutaj jeszcze podziałać, żeby dioramka prezentowała się efektowniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 17 Lipca 2009 Autor Share Napisano 17 Lipca 2009 Jak malowałem te figurki to nie umiałem cieniować. Może za jakiś czas zrobię od nowa diorkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 15 Grudnia 2009 Share Napisano 15 Grudnia 2009 Żeby tylko nie mieli szminki na ustach !!! NIE CIERPIĘ GEJÓW !!!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Grudnia 2009 Share Napisano 15 Grudnia 2009 Żeby tylko nie mieli szminki na ustach !!! NIE CIERPIĘ GEJÓW !!!!!! ;) Widzę, że się nudzisz i odgrzebujesz stare tematy, a Twoja orientacja chyba nikogo nie obchodzi. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi