tees Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Witam wszystkich. Po dość długiej nieobecności na forum na początek chciałbym przedstawić zdjęcia modeli śmigłowców Mi-8 /Mi-17 które wykonałem jakiś czas temu dla mojego kolegi . Modele w zasadzie zrobione są prosto z pudełka ,bez wdawania się w szczegóły. Dorobiłem tylko te elementy które były charakterystyczne dla danej maszyny. Mi-8 MTV Lotnictwa Morskiego i Mi-8 numer 610 to zestawy Zwezdy natomiast afgańczyk to Hobby Boss. wszystkie w skali 1/72. MI-8 MTV Lotnictwo Morskie MI-8 nr 610 Mi-17 wersja afgańska Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Fajne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Pozazdrościć rodzinki. Coś jeszcze będzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Kolega zaczyna mnie drażnić tymi tematami nadmorskimi bliskimi mojemu sercu. Chyba oddam komus dzieciaki żeby zabrać się te modele pochowane w szafach. Ponowne brawa za wykonanie i za temat nadmorski. Jedna uwaga - 5528 zmienił ostatnio barwy i stał się "błękitkiem" pozdrowienia z Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Fajna kolekcja Dojdzie coś jeszcze PS. Jedna uwaga - 5528 zmienił ostatnio barwy i stał się "błękitkiem" http://bl.mw.mil.pl/index.php?akcja=blekitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Ładne śmigłowce Może kiedyś skuszę się na taki ino w wiekszej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 A ja mam pytanie odnośnie wyciągarek. Dorabiałeś je sam, czy może są z jakiegoś zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Ożebrowanie w tylnej części EWU w Mi-17 powinno być proste, a nie wygięte. Rozumiem, że skorzystałeś z zestawu Mi-24 Italeri? Czy tak było w samym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Modele świetne Tylko by Zvezda nie dodawała denek od śmietany zamiast okienek bocznych... Sam mam z nimi problem w moim zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi