wuen Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Piękny motocykl, gratuluję wykonania i oby więcej takich modeli w twoim wykonaniu! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiloszKr Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Mimo że motory to nie moja działka, lecz Twoja praca bardzo mi się podoba. Czystość i wykonanie to Twoja już wizytówka. Powiedz mi czy elementy carbonowe ( producent dostarczył kalkomanie do nich) czy to już inwencja i wkład własny?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuen Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 czy elementy carbonowe ( producent dostarczył kalkomanie do nich) czy to już inwencja i wkład własny?? Firma dostarczyła takie naklejki: Obawiałem się, że błotnik będzie wyglądał jak wiklinowy koszyk więc zastosowałem kalkomanie firmy SMS z wzorem do skali 1:12. Poza tym nie było "karbonu" na inne elementy więc takie rozwiązanie było jedynym wyjściem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Motocykl pierwsza klasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mors Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 wuen Pięknie pięknie pięknie i tyle mogę powiedzieć Chyba wystarczy co nie? Pozdrawiam Mors Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Konkretny Szkoda tylko że producent tak z maścił te kalki-w zasadzie naklejki Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuen Posted July 21, 2009 Author Share Posted July 21, 2009 Pozytywne oceny Tornado i Mors'a to dla mnie duża sprawa - znają się na robieniu modeli co widać w ich relacjach. Koledzy - wielkie dzięki za "dobre słowo" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vybor89 Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Co tu dożo pisac. Mimo, że motory to nie moja działka to od razu widac to, że ten model prezentuje się wybitnie. Świetna robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Beck Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 NO! NO! Ładna ta Agusta! Czyściutko, geometrycznie - stanowczo 6 z +-sem! Pozdrawiam Dariusz Beck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccrriiss Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 wuen dałeś rady z tym motocyklem Wszystkie przeróbki które zrobiłeś wyszły mu tylko na duży plus. Ogółem jednak prawdziwy wygląda lepiej Ale twój daje radę. Pozdrawiam ccrriiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts