wuen Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Piękny motocykl, gratuluję wykonania i oby więcej takich modeli w twoim wykonaniu! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Mimo że motory to nie moja działka, lecz Twoja praca bardzo mi się podoba. Czystość i wykonanie to Twoja już wizytówka. Powiedz mi czy elementy carbonowe ( producent dostarczył kalkomanie do nich) czy to już inwencja i wkład własny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 czy elementy carbonowe ( producent dostarczył kalkomanie do nich) czy to już inwencja i wkład własny?? Firma dostarczyła takie naklejki: Obawiałem się, że błotnik będzie wyglądał jak wiklinowy koszyk więc zastosowałem kalkomanie firmy SMS z wzorem do skali 1:12. Poza tym nie było "karbonu" na inne elementy więc takie rozwiązanie było jedynym wyjściem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Motocykl pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 wuen Pięknie pięknie pięknie i tyle mogę powiedzieć Chyba wystarczy co nie? Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 Konkretny Szkoda tylko że producent tak z maścił te kalki-w zasadzie naklejki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 21 Lipca 2009 Autor Share Napisano 21 Lipca 2009 Pozytywne oceny Tornado i Mors'a to dla mnie duża sprawa - znają się na robieniu modeli co widać w ich relacjach. Koledzy - wielkie dzięki za "dobre słowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Co tu dożo pisac. Mimo, że motory to nie moja działka to od razu widac to, że ten model prezentuje się wybitnie. Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 NO! NO! Ładna ta Agusta! Czyściutko, geometrycznie - stanowczo 6 z +-sem! Pozdrawiam Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 wuen dałeś rady z tym motocyklem Wszystkie przeróbki które zrobiłeś wyszły mu tylko na duży plus. Ogółem jednak prawdziwy wygląda lepiej Ale twój daje radę. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi