dweler Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 fajne chinole, hehe (zartowalem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Zakapiory wyszły Jak z jednostki karnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 8 Września 2009 Autor Share Napisano 8 Września 2009 szczerze, to ciesze się, że w ogóle cos z nich wyszło...bo to z zestawu, gdzie ramkę możesz wygiąć(poskładać) sześć razy, po puszczeniu wróci do pierwotnego kształtu. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 zczerze, to ciesze się, że w ogóle cos z nich wyszło...bo to z zestawu, gdzie ramkę możesz wygiąć(poskładać) sześć razy, po puszczeniu wróci do pierwotnego kształtu. Czyli "człowiek guma" w dwóch egzemplarzach Wszak to specjalność cyrków rosyjskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Dach zostaw jak jest ;) A chopki spoko, chociaż wyglądają jakby nie wiedzieli co mają robić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 11 Września 2009 Autor Share Napisano 11 Września 2009 Witam. wyglądają jakby nie wiedzieli co mają robić a czołg jakby nie jechał. By nie było, że nic nie robię...robię :p Wziąłem się za podwozie i bude - na razie wiatropylnie plus błotopozostałości(minimalne) Wszystko pójdzie do retuszu i "mokrzenia" to tu, to tam...zwyczajowo p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 ładnie pojechał po stepie szerokim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Września 2009 Autor Share Napisano 14 Września 2009 Hej, ano zakurzingowany, ale nigdy takich "sucharów" nie robiłem...to i spróbowałem sobie. Czeka na podstawke: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Moim zdaniem model jest bardzo ładnie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 A moim okiem widzę, że z jednej strony są większe zwisy niż z drugiej o jakieś pół ogniwka ah... piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Września 2009 Autor Share Napisano 16 Września 2009 Tomek, dobre masz oko Kółka napinające jak i zębate nie są doklejone, mogę sobie nimi dowolnie manewrować...co ma zbawienne znaczenie...jak model przygwożdzisz na stałe do podstawki ;) Wziąłem się za tą podstawkę...podstawkę KLOCKA hyh. Jak to ja...jak nie obręcze do trumien jako ramki, to napisy...po gwiazdki. Czy się podobać będzie..nie wiem, zawsze mnie coś ciągnie...by i podstawka/ ramka była "włączana" do całości. Maznięta akrylem jakims z tubki - niefirmowym I jak widać jakąś tam polanke wyrzezałem: Zawieszenie nie wytrzymuje dościskania Teraz je podkleję już na "gotowo" - kółka będą minimalnie na innych wysokościach, ale równo. Zanoszę...znaczy jestem pewien, że dodam jeszcze na gęsi kępki trawki z ziemią... ale to póżniej p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Super. Podstawka też fajnie i z pomysłem zrobiona . Świetne. Pozdrawiam. P.S. Jak zrobiłeś te tulipany(chyba) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Rafale - i kto mówił, że wysokie podstawki (zwane "klockami" miast "cokolikami") są beeee, tanie i efekciarskie, coby model sędziowie na zawodach dostrzegli, he? A tak na serio - może dlatego taką wysoką ona jest, że miejsca na rafałowej półce brak ... Coby było konstruktywnie - cokolik ma fajne kolorki i "markirowkę" , a w panzerku ładnie wyszły błotnikowe reflektorki. Możesz o nich kilka słów skrobnąć? W zestawie były osobno wklejane, przezroczyste szybki, czy to tylko jakiś Twój trik malarski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 nie no podstawka gites,orginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Podstawka pod tanka wyszła bardzo dobrze, ale jakoś nie przekonuje mnie jej obramowanie, a konkretniej to ta biała gwiazda. IMO lepiej by wyglądało, gdyby gwiazda była żółta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Czerwona podstawka z żółtą gwiazdą...hmmm... Wietnamkingkongowcy ? ;) Rafale, rozumiem, że tej czerwieni będziesz się na podstawce trzymał zębami i pazurami? Twój model-twój wybór ;) Bardzo fajna łączka - bardzo przyjemnie odmieniony zielenią pancerek - bardzo sympatyczny model. Nie mogę się jakoś odpędzić od skojarzeń z czołgami "pomnikowymi" [to przez tę wysoką podstawkę, świetny pomysł moim zdaniem!] - spokojnie mógłbyś pomalować cokół / podstawkię na kolor "mur-beton" i dać wykuty napis "Gierojom wielkiej ojczyźnianej" Pozdrawiam i gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Września 2009 Autor Share Napisano 17 Września 2009 Hej ! Kazio, tylko krowa zdania nie zmienia...a i czas jakiś temu mi wiercono palcem dziure w brzuchu, coby takową wykonać...to i wykonałem - PO SWOJEMU Podstawka jest niedyskutowalna - ZOSTAJE jak jest, a czy to sie komu podoba..to już jego problem! Następna będzie jeszcze bardziej po mojemu hyhy. Lampy to zestawówki przeźroczyste, od poczatku juz wewnątrz pomalowane srebrnym,zabezpieczone maskolem -a na koniec jak widać podmatowione pod kurzing. Wlepiłem figurke...ale tylko jedną, temat ruskiego F1 uważam za zakończony ;) Poszedłbył do galerii. viewtopic.php?p=264933#264933 Dzięki za zainteresowanie i podpowiedzi. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 SkotiMieszkasz w Kilkenny? Moze sie spotkamy ??- My mieszkamy w Roscrea Co. Tipp- to nie jest daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi