PUSH-UPEK Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Figura firmy TAMIYA, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Figurka bardzo ładnie pomalowana, jakich farb użyłeś . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Piękna robota. Przy okazji - Rommel nie miał żadnej broni osobistej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam !!!!!!!! Całośc jest malowana olejami, tylko lampasy to czerwona emalia olejna. Na wielu fotkach nie ma broni i pasa, załaczam link do foty ...... http://media-2.web.britannica.com/eb-media/87/96087-004-678852AF.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Bardzo dobra figurka. Świetnie wydobyłeś rysy twarzy, co przy wykonywaniu figur autentycznych postaci historycznych nie jest takie proste. Po prostu widać, że Twoja figurka, to rzeczywiście Rommel, w żaden sposób nie improwizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Gratulacje! Świetny kawał roboty! Wspaniale pomalowany, cieniowanie w sam raz, bez przesady, z umiarem. No i do oryginału podobny z twarzy Najbardziej podoba mi się ta fota z żabiej perspektywy-nizły z niego Rommel Mam tą figurencję na oku od dłuższego czasu, może się na nią skuszę niedługo. Na razie daje mi popalić eduardowski Safonow-pierwsza figurka w słusznej skali. Tak przy okazji: jak ze spasowaniem części, trzyma tamiyowską normę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Feldmarschall Rommel we własnej osobie Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Fajny, bardzo mi się podoba zwłaszcza, że tamiyowskie figurki wymagają 'szczególnego' traktowania. QL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reksio Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 Nie no figurka rewelacja, bardzo mi się podoba, moje modele nie umywają się do tego. Gratuluje fotki na stronie głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 Witam. Figurka jest śliczna, to samo podstaweczka. Bardzo realistyczna. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Mi też się podoba. Może to głupio zabrzmi, ale przypomina mi Romel Putina. Rzuciło mi się to w oczy na jednym filmie dokumentalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Dla mnie miszcz!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 jak zobaczyłem go pierwszy raz myślałem że to obrazek. po prostu miodzio czas na duże za Rommla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Figura bardzo bardzo fajna Łepek też niczego sobie i kolorki To lubię generalnie tylko podstaweczka nie za bardzo mi się widzi, te krzaczki mam na myśli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi