Mikolaj75 Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 Jurek -świetnie to wygląda, duża precyzja i czystość montażu i malowania. Nie odpuszczać!!! To, na czym by mi jeszcze zależało to pokazanie procesu budowy - rzecz cenniejsza z warsztatowego punktu widzenia od efektu końcowego. Ups! - druga połowa (ESP-CHI) się zaczęła... Pozdrawiam Cytuj
hadzi Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Napisano 19 Czerwca 2014 Mikołaju, tu nie ma co pokazywać. Części podkradłem z nowego modelu Revella, musiałem je tylko skorygować i uzupełnić. Koło z żywicy Pavla. rura do nagrzewnicy-chyba? Nawinienty na pręt drucik miedziany. Pomaluje się na stalowo i wklei do komory podwozia oraz miedzy wydechy a gondole silnikowe. Cytuj
hadzi Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Napisano 20 Czerwca 2014 Bristol Hercules - one of four Halibag on their own feet Cytuj
Marcin1970 Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 Witam. Jak dla mnie jest to mistrzostwo świata , po prostu szok. Cytuj
hadzi Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Napisano 22 Czerwca 2014 No to narazie tyle. Teraz kolejna przerwa w pracach. Cytuj
hadzi Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 To koniec relacji. Szkoda tylko, ze maj.pil. Antoni Tomiczek nie doczekal konca tego projektu Cytuj
Mikolaj75 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Koniec wieńczy dzieło... Jurek - fantastyczny model, mam wielką nadzieję zobaczyć go kiedyś na żywo, a jeszcze większą, że osobiście sobie o tych modelach pogadamy. Pozdrawiam - Mikołaj Cytuj
zigihammer Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 Slicznotka. Czekamy na kolejny bombowiec, może Liberator ? Cytuj
hadzi Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Napisano 8 Sierpnia 2014 Slicznotka. Czekamy na kolejny bombowiec, może Liberator ? Dziekuje. O czymś takim myślisz? Koniec wieńczy dzieło...Jurek - fantastyczny model, mam wielką nadzieję zobaczyć go kiedyś na żywo, a jeszcze większą, że osobiście sobie o tych modelach pogadamy. Pozdrawiam - Mikołaj Może, gdzieś będzie na żywo, a może nie. Zobaczymy. A pogadać to zawsze chetnie z tak utalentowanym modelarzem jak ty to bedzie zaszczyt dla mnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi