imt Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Tym razem podwozie wygląda zaj*... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Jurek -świetnie to wygląda, duża precyzja i czystość montażu i malowania. Nie odpuszczać!!! To, na czym by mi jeszcze zależało to pokazanie procesu budowy - rzecz cenniejsza z warsztatowego punktu widzenia od efektu końcowego. Ups! - druga połowa (ESP-CHI) się zaczęła... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2014 Mikołaju, tu nie ma co pokazywać. Części podkradłem z nowego modelu Revella, musiałem je tylko skorygować i uzupełnić. Koło z żywicy Pavla. rura do nagrzewnicy-chyba? Nawinienty na pręt drucik miedziany. Pomaluje się na stalowo i wklei do komory podwozia oraz miedzy wydechy a gondole silnikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Jest co pokazywać-piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2014 Bristol Hercules - one of four Halibag on their own feet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Witam. Jak dla mnie jest to mistrzostwo świata , po prostu szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2014 No to narazie tyle. Teraz kolejna przerwa w pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 No fajniuchny-BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2014 To koniec relacji. Szkoda tylko, ze maj.pil. Antoni Tomiczek nie doczekal konca tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Koniec wieńczy dzieło... Jurek - fantastyczny model, mam wielką nadzieję zobaczyć go kiedyś na żywo, a jeszcze większą, że osobiście sobie o tych modelach pogadamy. Pozdrawiam - Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zigihammer Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Slicznotka. Czekamy na kolejny bombowiec, może Liberator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Slicznotka. Czekamy na kolejny bombowiec, może Liberator ? Dziekuje. O czymś takim myślisz? Koniec wieńczy dzieło...Jurek - fantastyczny model, mam wielką nadzieję zobaczyć go kiedyś na żywo, a jeszcze większą, że osobiście sobie o tych modelach pogadamy. Pozdrawiam - Mikołaj Może, gdzieś będzie na żywo, a może nie. Zobaczymy. A pogadać to zawsze chetnie z tak utalentowanym modelarzem jak ty to bedzie zaszczyt dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi