p_bladek Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam. Kolejny tym razem tygodniowy modelik potraktowany eksperymentalnie i na luzie. Prosto z pudła, sklejało sie przyjemnie, aczkolwiek troche szpachli i nerwów poszło. Dobijajace są linie podziału blach, jedna cześć wklęsła druga zaś wypukła - koszmar. Może przesadziłem trochę z brudzeniem, ale to juz oceńcie sami. I zdiecie na windzie wraz ze swoim nastepcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerad Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Może ja pierwszy, dla mnie to co tu Pokazujecie to Mistrzostwo Świata, samolocik prosto z pudła? Podoba mi się ale, oczywiście nie jestem ekspertem i podejrzewam że oczekujesz opinii starych Wyjadaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 A4 to już stara maszyna, ma prawo byc bardziej pobrudzona ;) Można wiedzie ile dałes za ten zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) Hello. Mile widziane sa wszelakie komentarze Cieszę sie że się podoba. Kupiłem go za 53 pln na www.model-hit.pl ale aktualnie widze że juz jest niedostępny. Ew. www.mojehobby.pl jest ale kosztuje ok 58 pln. Pozdrawiam Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) Znowu Twój samolocik mi się podoba. Jedynie co bym jeszcze zrobił to zakcentował linie podziału tam gdzie położyłeś kalkomanie, bo teraz część kalek wygląda za "czysto" Pozdrawiam Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Miło mi słyszec że sie podoba, twoje modeliki też są ładne, zwłaszcza skalą 1:144 mnie powaliłeś .Hmm, już go zmatowiłem :( ale pomyślę może da sie coś zrobić, oczywiście masz rację bo najpierw poszedł wash później sido i kalki i znowu sido, pomyslimy. Błędny adres juz poprawiłem. . Teraz zbieram siły przed f-4j w malowaniu VF-84 lub F18 VFA-103 zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Model może i ciekawy, ale popracuj też nad poprawną prezentacją modelu. Fotografowanie modelu w ciemnych warunkach z lampą nie jest dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Hmm, już go zmatowiłem Jak już go malowałeś matem to szkoda go ruszać - jak Ci się wash "rozciapcia" na matowej farbie to będzie go gorzej. - Tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Po wymianie spostrzeżeń na "privie" z kolegą pilex7 wash zostaje tak jak jest, następnym razem wezmę to pod swoją uwagę. PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi