knightrider Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 A fotomontaz tez bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Przesadziłeś... Ratuje Cię tylko to że to na zamówienie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Ten Olive Drab ma jakiś dziwny odcień, ale może to wina zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Różowa Pantera to jeszcze, ale różowy Sherman to profanacja . Na zamówienie to może być nawet sinopapusiastyjak kto woli. Poadrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor82 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Jak tylko pokazałeś kwiatki już wiedziałem jaki będzie kolor. Jeszce tylko kalki z "Hello Kitty" ;) Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 łoooooooooo.... Czy ja dobrze widzę ?? . Przydałby się bardzo mocny wasz i dużo pigmentów . Zleceniodawcy też mają pomysły Takim to wygodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Ałaaaaaaaaa moje oczyyyyyyyyy No tego to się nie spodziewałem pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Przesadziłeś... ale różowy Sherman to profanacja Mówiłem, ze nienajlepiej ze mną Wash, brudzenie itp wykonane za pomaca pigmentów i wody: - czarny Agama - błoto Agama - Rosyjska ziemia MIG Rozcierane, zbierane i przecierane pedzelkami i wacikami. Pewnie jeszcze troche to poprzecieram bo troszke za mocne te brudzenie. Hmm i jak to utrwalic? I jeszcze fotka z pola bitwy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 O Jezu.... teaz mnie zatkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Jastrzębski Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Dla dziewczyny? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 O CHOLERA JASNA(sorry admin)!!!!!!! Rozumiem różowa pantera, jak zamieniłeś te zaczepy to pomyślałem sobie , "nie to nie może być prawda"ale!!!!! Nie no dobrze ,że nie zrobiłeś tego na King Tigerze albo na IV. Jak byś zrobił na Panterze(różowa pantera ) to bym olał bo jej nie lubię ale tera to Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Dla dziewczyny? BRAWO!!! Trafiłeś w dziesiatke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Dla dziewczyny? BRAWO!!! Trafiłeś w dziesiatke. No dobra. W takim razie Ci odpuszczam Ale mam nadzieję że jak ją do siebie przekonasz to wrócisz do nas z bardziej e, hmm... konkretnymi projektami! POWODZENIA! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) He he fajne, dziewczyna będzie zadowolona na bank fajnie na różu wyszedł wash Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Co taki oszczędny jesteś? Trzeba było jej Leopolda kupić, Aaaa...I BLASZKI DO TEGO U BLACHARZA ZAMÓWIĆ. A tak na serio można było by taka panterkę kiedyś zrobić w różowym , z Różową Panterą na całość. Kto się tego podejmie? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Dla dziewczyny? BRAWO!!! Trafiłeś w dziesiatke. Heheh.... całe szczęśćcie bo już myślałem, że dla kolegi Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Heheh.... całe szczęśćcie bo już myślałem, że dla kolegi Fajne brudzenie Teraz to jeszcze ujdzie.... P.S.: Widzę, że do washa używamy podobnych posoczewkowych 'miseczek' pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2009 A tak na serio można było by taka panterkę kiedyś zrobić w różowym , z Różową Panterą na całość. Widziałem już chyba 3 sztuki, czyli oklepany temat Dowódca. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 fajnie to wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2009 A to wersja bardziej militarna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Przemalowałeś czy photoshop???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Pewnie,że nie przemalował , dobry w tym jesteś Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Cholera, nabrałem się... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Oczywiście że PS. Dodałem zacieki, obicia, płukanki itp. wszystko robione olejami a. i white spirit. Zdjecie mi sie zrobilo w ISO 400. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor82 Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Tank Girl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi