scros Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 (edytowane) Model buduje się łatwo i przyjemnie - dobrej jakości plastik daje się łatwo szlifować, ale ze wzgledu na małą ilość nadlewek nie było to za często konieczne. A poniżej kilka fotek z dotychczasowej budowy. Okładka eh dawne czasy ( musze zaznaczyć ze w stosunku do dzisiejszych modeli jakość wykonania fantastyczna jak na tamte lata - a i dzis mam wrażenie po porównaniach z Dragonem nie ma się czego wstydzić. Ogniwkowe gąski. Jak pisałem wyżej - żadnych problemów w budowie. No i sprawa dyskusyjna - MALOWANIE będzie to Pantera w malowaniu 10 dyw. SS kwiecień 1945 r. Szczecin Wiem, wiem narazie kreski za duże i plam za wiele, ale to dopiero początek.... Po pierwszych krokach w tej skali - zaczynam próbować ile mozna z tego wyciągnąć c.d.n. Edytowane 27 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Jak mozesz, to zmniejsz troche dwa pierwsze zdjecia, bo forum sie rozjezdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 27 Listopada 2006 Autor Share Napisano 27 Listopada 2006 Przepraszam - zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Ładnie brudna pantera się szykuje , całkiem , całkiem jak na taki leciwy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 3 Grudnia 2006 Share Napisano 3 Grudnia 2006 Witam,bardzo fajne maleństwo,ładne malowanie.Jak na skalę 72,prezentuje się świetnie,pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 Witam no na fotkach to widać że plam trochę za dużo i za duże ale to jest maleństwo i gołym okiem trochę to inaczej wygląda. ja też mam sentyment jakiś do Esci i lubię te modele Pozdrawiam Jarek Witkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 4 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2007 Model został skończony jeszcze w starym roku, ale nie bylo czasu wrzucić fotek. Do wykonania fartuchów na błotniku użyłem cieniutkiej blaszki miedzianej - efekt który uzyskałem oceniam jako dobry i łatwy do wykonania. Model został troszeczkę zwaloryzowany . A ogólnie prezentuje się tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 masakraaaaa w pozytywnym tego slowa znaczeniu......jak dla mnie jest extraaaa zabrudzenia, obdrapania.......super modelik !! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 No panie kolego... gratulacje. PS. A co z innym kocurem w zimowym ubarwieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 Super pomalowany i wyekspoloatowany model. Mam tylko jedno ale. Nie wiem, moze to tak powinno byc, moze to kwestia kata, pod jakim sa robione zdjecia... Chodzi o wieze. Przylega do kadluba na styk. Nie ma tam zadnej szpary. Pewnie jak sie obraca, to jedno trze o drugie. W rzeczyswistosci cos takiego nie mogloby miec miejsca. Ponadto, troche to nienaturalnie wyglada. Jakby wieza byla przyklejona do kadluba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 Przepięknie pomalowany, brawo,chylę czoła! No i skala jedyna słuszna Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymex Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 wow, piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 a po co odkopujesz temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Odkop sprzed 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi