Vybor89 Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Pokażcie mi fotkę jak to wygląda w realu. Niezbyt dobrze tu widac ale fakt faktem ze drążek jest gruuuby http://image.superstreetonline.com/f/9312006+w750+st0/130_0709_05_z+1990_nissan_240sx+interior_view.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Kazik, takie drążki są wkładane do driftowych wozów. Mógłby być ewentualnie ciut cieńszy. Poza tym jest ok No bez jaj?! Jeszcze takiego nie widziałem. Pokażcie mi fotkę jak to wygląda w realu. Mówisz - masz - http://image.motortrend.com/f/motorsports/the-tc-scion-shouldve-built-rwd-tc-goes-drifting/9413990+cr1+re0+ar1/rs-r-scion-tc-formula-drift-car-interior.jpg http://media.photobucket.com/image/drift%20shift%20knob/Treyz/ifx_04_civil_war_3.jpg http://noriyaro.com/wp-content/uploads/2009/06/noriyaro_himawari_racing_fuji_speedway_drift_course_013.jpg Nie wiem czy oglądałeś film "Tokio Drift" - w mazdzie Hana też była konkretna wajcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Pokażcie mi fotkę jak to wygląda w realu. Niezbyt dobrze tu widac ale fakt faktem ze drążek jest gruuuby http://image.superstreetonline.com/f/9312006+w750+st0/130_0709_05_z+1990_nissan_240sx+interior_view.jpg Ja tu widzę, że tylko podstawa i rękojeść jest gruba a sam drążek choć krótki jest cienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Dokładnie! To tylko sama "gałka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Października 2009 Autor Share Napisano 8 Października 2009 Dobra panowie, następna dawka fotek. Podwozie: Zawieszenie i kamulce: Amortyzatory: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Fajnie się to prezentuje jak na mój gust Skyline in red...moim zdaniem trafiony pomysł. Tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Skyline in red...moim zdaniem trafiony pomysł. Cieszę się Tak wygląda buda Sky'a: Czas na polerowanie Zobaczymy jak mi to wyjdzie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 A teraz podwozie: Na felgi dojdą jeszcze kalki. Aby opony nie miały wystających szwów... upalałem laczki (wiertarką i papierkiem ściernym) W tej chwili trwają prace nad intercoolerem. PS: Macie może jakieś wskazówki/rady dotyczące polerowania? Byłbym wdzięczny Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 podwozie bardzo fajne czy masz zamiar je troszkę pobrudzić powodzenia w dalszych etapach pracy nad modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Października 2009 Autor Share Napisano 22 Października 2009 Witam! Podwozia nie będę brudził, zostanie takie jakie jest. Zabrałem się za oświetlenie, resztę można wywnioskować z fotek (robione wczoraj wieczorem z lampą) Dzisiaj zamontowałem klosze: Zastanawiam się nad tylnymi lampami, czy zrobić standardowe (czerwone) czy może zostawić białe (ala JDM) czy może przyciemnione (czarne) albo pokombinować i na białym porobić małe czerwone kropeczki ala diodowe lexusy... Toważysze, pomożecie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Ja bym zostawił seryjne wtedy samochód otrzyma styl racingowy a nie salonowy. Tak jakbyś kasę ładował w mechanikę, a nie w body Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Światełka klasa Trochę nierówne te uszczelki ,ale można to przeboleć ,tym bardziej że wkłady lamp są czarne . Mnie tylko razi pobrudzony zderzak czarną farbą Ale całokształt spoko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Października 2009 Autor Share Napisano 22 Października 2009 Fajnie że się podobają! Tylne światła zrobię standardowe czerwone. Z tym czarnym jeszcze powalczę więc bez obaw. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Krzychu126 ten czarny na kloszach lamp mogłeś pozdrapywać czystą wykałaczką. Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Października 2009 Autor Share Napisano 23 Października 2009 Czas na intercooler: Zdjęcie robione wczoraj wieczorem z lampą. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Intercooler wygląda beznadziejnie, zero odwzorowania, popraw go tzn wywał i zrób nowy , jak trzeba jakiejś pomocy zapraszam na gg, również polecam tutoriale na forum automotive.forums . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Października 2009 Autor Share Napisano 23 Października 2009 O co dokładnie ci chodzi? Wydaje mi się że wygląda na intercooler i ma rury po bokach ale za zderzakiem ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Wygląda jak monoblok z rowkami... Jak napisałem zero odwzorowania. http://www.jeimportperformance.com/fabrication/intercooler_kits Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Listopada 2009 Autor Share Napisano 5 Listopada 2009 Hejka! Model otrzymał uszczelki szyb, tylne lampy, światło wsteczne i przeciwmgielne (dałem biały klosz) Jak na ten tychmiast prezentuje się tak Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Nabiera ładnych kształtów szpecą trochę nierówno pomalowane uszczelki szyb!! Jak dasz radę - spróbuj poprawić szczególnie to widać na zdjęciu ukazującym tył auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Dokładnie - uszczelki troszkę nie wyszły, spróbuj użyć taśmy maskującej i to poprawić Chociaż znając aparaty, to w rzeczywistości tego pewnie tak nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi