kacpi1234 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Mitshubishi lancer evo 8 Mcrae/Senior tamiya 1:24 kilka fotek z budowy http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?p=266651#266651 moja galeria Posty scaliłem w jeden. Nastepnym razem gdy w krótkim odstępie czasu będziesz dodawał zdjecia użyj funkcji ZMIEŃ, a nie wrzucaj po kilka zdjęć w osobnych postach tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Bardzo dobry przykład "jak nie należy sklejać modelu" , wybacz ale chyba nawet nie czytałeś instrukcji... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Co tu dużo pisac....Mam nadzieję, że to był Twój 1 model i wiele się na nim nauczyłeś , a następne modele będą dużo lepiej zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 24 Września 2009 Autor Share Napisano 24 Września 2009 ważniejsze od instrukcji jest dokumentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Po pierwsze to zdanie zaczynamy z dużej litery, po drugie to nie pisz posta pod postem tylko edytuj a po trzecie to troche więcej pokory bo widze, że jesteś nowym użytkownikiem. Do następnego modelu powinieneś się bardziej przyłożyć, bo ten to był chyba zrobiony na czas a nie na jakość. Zdjęcia fatalne, użyj jednolitego tła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Kolego kacpi1234 znowu piszesz post pod postem w odstępie bardzo krótkiego czasu Raz już ci zwracałem uwagę na to abyś edytował je za pomocą funkcji ZMIEŃ, a skoro nie chce ci się tego robić, to nie dziw się gdy będę je wywalał tak jak teraz to uczyniłem. Po za tym Forum to nie komunikator GG, dlatego wypada zdanie zaczynać z dużej litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 24 Września 2009 Autor Share Napisano 24 Września 2009 Model ten robię już 2 miesiąc staram się robić dobrze modele.Modelarstwem zajmuje się od 2 lat i robię modele samochodów,czołgów,motocykli,działa. Może przez różnorodność kategorii wykonywanych modeli mam słabe wykonanie???Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Najlepiej by było gdybyś zakładał wątki warsztatowe. Robił model od początku do końca tutaj na forum. Gdybyś miał jakieś problemy albo nie wiedział jak wykonać to lub tamto wystarczy spytać kolegów z forum którzy napewno pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 24 Września 2009 Autor Share Napisano 24 Września 2009 Dzięki za rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Kolego kacpi1234... albo nie... nie będę tego komentować, bo w sumie to nie bardzo jest co... po prostu powiem tylko, że przedmówcy wypowiedzieli się za mnie... Pozdrawiam Mors P.S. Dokumentacji chyba też nie czytałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Jak na dwa lata to się chyba obijałeś. Ja się bawię w modelarstwo trochę ponad 2 lata i (może nie skromnie to zabrzmi, wybaczcie) ciut lepiej mi to wychodzi. Wszystko kwestia uwagi, cierpliwości i zdobywania wiedzy .... z sieci. Bo książek do tego nie ma. A co do fotek, można powiedzieć jak Cię widzą tak Cię zapamiętają. Jak będziesz takie fotki wstawiał to z czasem nikt do Twoich wątków nie będzie zaglądał. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 25 Września 2009 Autor Share Napisano 25 Września 2009 Zdjęcia były robione telefonem więc sorki, a co do wiedzy z sieci to dopiero od miesiąca wchodzę codziennie na forum tak to chodziłem na modelarnie a tak nikt nie zna się na modelach samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 kacpi1234 tego modelu nie będę komentować, bo nie ma co, a wszystko już zostało powiedziane. Co do twoich usprawiedliwień - skoro kleisz już 2 lata, to sory, ale czegoś powinieneś się nauczyć. To, że się na modelarni nikt nie zna na samochodach, to nie jest usprawiedliwienie. Nie trzeba się znać na danej klasie, żeby wiedzieć jak np: równo położyć farbę. Piszesz o dokumentacji - pokaż mi brykę klasy wrc, która ma błyszczące fotele... Niestety ale jak dla mnie robisz modele na czas - a modelarstwo to nie wyścig, nie o to w tym chodzi... To co napisałem nie ma cie zniechęcić do dalszego klejenia ale zmobilizować do lepszej pracy Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 26 Września 2009 Autor Share Napisano 26 Września 2009 co do foteli to się z tobą zgadzam jakoś mi się tak spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 26 Września 2009 Autor Share Napisano 26 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Ty kolego jestes jednak nie reformowalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi