MINSTRAL Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 (edytowane) Moja nowa wypocina masa detali i kruchy jak szkło Edytowane 7 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Piękna miniatura, brawo Pytanko tylko małe, czy aby z przodu nie powinno być godła 2. SS "Das Reich" - analogicznie to tyłu pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Model i figurka bardzo ładne. Piach za żółty. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Bardzo przyjemnie się to to ogląda . Wyblakany delikatnie, ale bez przesady. Jedyny "in minus" to zacieki/smugi pod wieżą, na lewej burcie. Są zbyt regularne jak na mój gust, mają podoną szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Model mi się bardzo podoba - generalnie panzer grau żyje na nim własnym życiem i nie jest jednolitą płaszczyzną. Detale świetne, brudzenie też. Podstawka już mniej mi się podoba, a chłopek jakoś tak... no chłopek - ani ziębi, ani parzy Ale powtórzę jeszcze raz - model sam w sobie wyborny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 ani ziębi, ani parzy dobre zamyslil sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 2 Października 2009 Autor Share Napisano 2 Października 2009 dzieki za opinie co do żółtej ziemi w rzeczywistości jest piaskowa to efekt nocnego oświetlenia i dlatego taka wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 spoko,calosc bardzo dobrze sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 co do żółtej ziemi w rzeczywistości A jaki to piaskowy kolor? Sorrki ale kolory to moje zboczenie. Pozwoliłem sobie poprawić troszke. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 3 Października 2009 Autor Share Napisano 3 Października 2009 to kolor piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Rewelacja! Piękny! Bardzo mi się podoba! http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=16646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi