Nexus Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Mil Mi-17 - Radom-Sadkow 29.08.2009 - Air Show 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Rozumiem że to tylko pokazowy kamuflaż i Słowacja nie wpadła na modę pixelcamo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 4 Października 2009 Autor Share Napisano 4 Października 2009 W czasie sesji zdjęciowej rozmawialiśmy przez chwilę z ekipą słowacką. Kiedy usłyszeli, że tworzymy dokumentację dla modelarzy to jeden z członków obsługi śmigłowca uśmiechnął się i powiedział, że to malowanie to prawdziwe piekło dla sklejaczy Czy to tylko pokazówka? Tego nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Wyobrażam sobie robienie tego camo w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Rozumiem że to tylko pokazowy kamuflaż i Słowacja nie wpadła na modę pixelcamo ? Jakiś czas temu w nTW (albo w Lotnictwie, nie pamiętam) był artykuł o kamuflaży digital na słowackich MiG-29. Pojazdy wojsk naziemnych Słowacji od dłuższego czasu nosiły takie kamo, nawet mundury zaczęli wprowadzać w digitalu, widać plan był taki, żeby całe siły zbrojne były tak maskowane. Swoją drogą, niezły trening cierpliwości przy maskowaniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 4 Października 2009 Autor Share Napisano 4 Października 2009 O tym, że jest możliwe zrobienie takiego kamo mogłem się przekonać sam I jak dobrze pamiętam Avi zrobił libańskiego Hummera w podobnym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Widziałem ostatnio na targach Tatre w pikselu, mundury też. Nie podejrzewałem że Słowacy aż tak na to się napalili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 3 Lutego 2010 Autor Share Napisano 3 Lutego 2010 Przykład znany i mam zrobiony mały walkaround tego samolotu z ILA 2008. Czeka w kolejce na obróbkę... (niezły poślizg mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolin Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 20 Aviatická pouť. Pardubice, CZ Całą galerię z tego wydarzenia tutaj: http://www.dolin.estranky.cz/fotoalbum/akce-kvh/aviaticka-pout-2010---pardubice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Witam na forumW temacie przykład kolejny http://lotnictwo.net/foto.php?id=138767 zwłaszcza śmigiełka bardzo podobne...no i kamo...super focia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Hey. Poszukuje zdjęć konkretnej maszyny o numerze bocznym 6101 - interesuje mnie kokpit, przedział desantowy - jakieś detale, zbliżenia - cobym mógł się na czymś wzorować bo Trumpeter jest tutaj słabo zdetalowany . Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 Witam, czy może ktoś posiada i jest w stanie podzielić się walkaroundem naszych Mi-17 w jednolitym ciemnozielonym malowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi