Truckerek93 Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 A zbiornik nie po szpachlowany. Chyba że mi się wydaję. To coś to Belka z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Mam pytanie do was,czy zda test zrobienie pasów dla zbiornika takich Gumy czy jak to sie nazywa to przytrzymania baku? z blaszki z piwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 To takie robienie okablowania wg. mnie wogóle nie ma sensu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 To Zrobie Jak mówisz Macie może foto Silnikó scani v8 480? lub 580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 14 Października 2009 Super Moderator Share Napisano 14 Października 2009 Witam. Nie chce robić Okablowanie na zawsze chce tylko zobaczyć jak będzie wyglądać Jaki to ma sens? Albo robić, albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Krzychu daj sobie narazie spokój z okablowaniem szarpniesz się przy następnym modelu ;) Narazie się skup na czystym i ładnie sklejonym modelu, taka rada od kolegów modelarzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Dzięki Łukasz_G ,Jawkers Napisałęm że zrobie tak jak to mówi Bilonzo że nie ma sensu więc czytaj co pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 My czytamy, ale tego się nie da zrozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 (edytowane) To takie robienie okablowania wg. mnie wogóle nie ma sensu . Edytowane 14 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Jesteś hardkorem... nikt nie wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 (edytowane) To ty chyba nie umisz czytać Bilonzo Napisał że nie ma sensu tak robić to napisałem że zrobie tak jak mówisz,Więc Edytowane 14 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 To ty chyba nieumisz czytać Bilonzo Napisał że niema sensu tak robić to napisałem że zrobie tak jak mówisz,Więc Pozdro i poćwicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Weź sobie daruj te wypowiedzi w tym temacie .Bo co każda strona jest twoja wypowiedź co są po 2 ,3 emotki.Co nic nie zawierają do tematu.Ja kończe na ten głupi temat tych postów.A że jaka jest godzina to też wszystkich literek nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio10 Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Poszpachluj bak, a co do ramy to nawet nieźle wybrnąłeś z tej sytuacji. A co do okablowania nie masz jeszcze doświadczenia, w nastepnym modelu moglbyś je zrobic. To tyle, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szałek_CMG Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Ja w pierwszym modelu robiłem okablowanie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Ty masz talent. I nie uważam że Krzysztof go nie ma, ale jeżeli nie da się dobrze dogadać to nie wiem co to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 Czyli dobrze zrobiłem z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Nie wiadomo z czym, bo nikt nie potrafi rozszyfrować Twoich postów... Możesz napisać po Polsku - robisz okablowanie - tak czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 Trucknology nierobie okablowania .Mam pytanie do pcv/lub czegoś innego, jaka grubość polisteryny do Przerabiania lub dodania nowych rzeczy się nada.Jeśli zle nazwałem to sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Polistyren - PCV - 0,5 - 0,7 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 to normalnie wycinać skalpelem i podkład też dawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Normalnie tak jak wszystko. Po co to pytanie, skoro to też plastik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi