Roobert Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Nareszcie galeria. Przez ostatnie tygodnie to straciłem wenę do klejenia tego kolosa i powstawał w wielkich bólach. Ale wreszcie udało mi się skończyć. Warsztat jest tu: viewtopic.php?t=16531 Wybaczcie, że na fotkach widać też otoczenie ale po prostu nie mieścił się na brystolu I tak solidnie wykadrowałem ze zbędnego tła. Dostawiłem Mi-2 w tej samej skali, którego jakiś czas temu popełniłem. Mały ten plemnik przy Mi-26. Zdjęcia zrobiłem trochę większe i pełny rozmiar otworzy się po kliknięciu na fotkę (oprócz 3 pierwszych). Musiałem też wyostrzyć fotki w programie bo wiadomo jak jest za oknem i nie łapie jak trzeba. Trzeba powiedzieć, że ledwo mieści się na półeczce bo drzwiczki trochę odkształcają łopaty. Nie wklejałem na stałe głównego wirnika, żeby lepiej go było przenosić i naprężenia ściskanych łopat lepiej się rozchodzą bo ma swobodę ruchu. a teraz bijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Wspaniały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic więcej w stanie nie jestem powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwat Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Ooooo w @#$%& .... Cud, miód, orzeszki. Piekny kolosik nic tylko gratulować Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Aż się prosi o jakiś pojazd w ładowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Piękny, moje gratulacje!!!! Co do pustej ładowni to zgadzam się z gulusem ja niedługo kończę Mi 2 i zaczynam Mi 4 :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twombly Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 duuży fajny podoba mi się a mam pytanie bo kamo czasem nie jest owalne tylko nie wiem jak to nazwać tak ma być ? fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 Pojazdu na razie nie przewiduję ale kto wie, czy robiąc zakupy nie wpadnie coś do koszyczka . W końcu długie zimowe wieczory nadciągają i trzeba zapasy zbierać. Twomby nie wiem o co Ci chodzi. Może o to, że łapy zawsze się muszą trząść jak potrzeba precyzji i dlatego takie krawędzie kapkę nierówne Dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twombly Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 albo ja mam jakieś zwidy ...:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Myślalem że będe pierwszy a tu "trach" i modelik już jest.na forum A ja wlaśnie nad nim się męcze (przerwalem bo akurat mialem jako priorytet He-51 B-2 w 1:32 z Silver Wings ) Tak że myśle ze drugiego takiego samego "grzmota " (chodzi o wielkość a nie wykonanie modelu nie ma co )nie ma co prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 switeny, idealnie przybrudzony, nie za duzo nie za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Bardzo ładny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Pikny ten model, gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi