irizar Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Witam, Nie będe się rozpisywał, daje fotki oczekiwanej wywrotki : Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Nowe felgi, nowa rama, nowe nadkola. Jestem w pełnym szoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Nowe felgi, nowa rama, nowe nadkola. Jestem w pełnym szoku! ... i idiotyczny zestaw kolorów ramek. Jeśli ktoś nie będzie malował, a takich osób jest pewnie sporo (ogólnie modelarzy), to będzie miał 4 nadkola czarne i 2 niebieskie... Można robić zakłady, jak sobie będą ludzie przyklejać... Zawsze coś muszą spieprzyć... Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almakot Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 jeżeli ktoś nie będzie malował to nie jest modelarz ale sklejacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Nie trzeba robić zakładów, ponieważ na niebieskich nadkolach są chlapacze, więc trzeba ten komplet zamontować na ostatniej osi. Najlepszym rozwiązaniem jest malować, a nie zganiać na Italeri. Nie podoba się - jest scratch - szpachla, PCV i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Jarku nie ma co narzekać myślę, chociaż fakt- powtarzające się lub ściśle ze sobą związane elementy powinny być w tych samych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 A fotki dokładniejsze instrukcji można prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Na początku wielkie dzięki za IN-BOX . Po 2 to chyba po raz pierwszy w swej krótkiej karierze produkt Italeri mnie zachwycił nowe felgi, rama Brawo co koloru wyprasek się nie odnoszę bo po to są farbki dla modelarzy ( nie sklejaczy) , żeby nimi malować więc uważam , że nie ma się czego czepiać . Lecz wydaje mi się, że to dzięki firmie shmitz , która ( ponoć goniła ) italerkę ,żeby model był jak najbardziej podobny do orginału . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 A ja mam pytanie odnośnie opon, czy to są takie same opony "naczepowe" jak w innych naczepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Tak, to te same opony - 385/65 R22.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi