Skocz do zawartości

[IN-BOX] Dumper Trailer No 3845

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Nie będe się rozpisywał, daje fotki oczekiwanej wywrotki :

PIC_0034-4.jpg

PIC_0001-38.jpg

PIC_0002-41.jpg

PIC_0004-37.jpg

PIC_0007-20.jpg

PIC_0011-15.jpg

PIC_0012-14.jpg

PIC_0019-4.jpg

PIC_0020-6.jpg

PIC_0022-3.jpg

PIC_0025-6.jpg

PIC_0026-4.jpg

PIC_0033-8.jpg

Pozdrawiam.

Napisano

Nowe felgi, nowa rama, nowe nadkola. Jestem w pełnym szoku!

Napisano
Nowe felgi, nowa rama, nowe nadkola. Jestem w pełnym szoku!

... i idiotyczny zestaw kolorów ramek.

Jeśli ktoś nie będzie malował, a takich osób jest pewnie sporo (ogólnie modelarzy), to będzie miał 4 nadkola czarne i 2 niebieskie... Można robić zakłady, jak sobie będą ludzie przyklejać...

Zawsze coś muszą spieprzyć...

Pozdrowienia.

Napisano

Nie trzeba robić zakładów, ponieważ na niebieskich nadkolach są chlapacze, więc trzeba ten komplet zamontować na ostatniej osi. Najlepszym rozwiązaniem jest malować, a nie zganiać na Italeri. Nie podoba się - jest scratch - szpachla, PCV i do roboty

Napisano

Jarku nie ma co narzekać myślę, chociaż fakt- powtarzające się lub ściśle ze sobą związane elementy powinny być w tych samych kolorach.

Napisano

Na początku wielkie dzięki za IN-BOX . Po 2 to chyba po raz pierwszy w swej krótkiej karierze produkt Italeri mnie zachwycił nowe felgi, rama Brawo

co koloru wyprasek się nie odnoszę bo po to są farbki dla modelarzy ( nie sklejaczy) , żeby nimi malować więc uważam , że nie ma się czego czepiać .

Lecz wydaje mi się, że to dzięki firmie shmitz , która ( ponoć goniła )

italerkę ,żeby model był jak najbardziej podobny do orginału .

Pozdrawiam