rtoipmodest Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Zgodnie z obietnicą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Pięknie się prezentuje z kalkami Zdążysz z finiszem na Bytom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Co mam nie zdążyć. Dziś przyszedł lakier z UK Do washowania figurki, dziś mi sie nie chciało. Jak nic się nie wydarzy to w ten weekend będzie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Co mam nie zdążyć. Dziś przyszedł lakier z UK Do washowania figurki, dziś mi sie nie chciało. Jak nic się nie wydarzy to w ten weekend będzie koniec. Taaa.... Słyszałem to już przedtem. Jakaś kąppiel w kwasie w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 18 Lutego 2012 Autor Share Napisano 18 Lutego 2012 Wreszcie koniec. Fotki na szybciora z lampą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Rewelacja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Rewelka jedna z najlepszych 72 jakie ostatnio widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Nareszcie dojechałeś do finału! Wyszło ładnie i ze smakiem. Figurki zyskały na ostatnim przemalowaniu. Gratulacje Czy jest szansa na zdjęcia bez lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Projekt długi, ale finał wart czekania. Brawo. Kiedy galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Przeglądam ten wątek już od dawna, ale postanowiłem, że napiszę coś dopiero na końcu. Warto było czekać, diorama jest rewelacyjna. Ogromne gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi