kubisz Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 W końcu... Kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Piękna kolekcja 9 wspaniałych humvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Zwłaszcza podoba mi się jakość malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 No szczerze mówiąc, nie wiem czego się wstydziłeś Szkoda tylko, że tak mało Polaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Są gdzieś tam w planach, chyba po GK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Powiem szczerze, że na tym zdjęciu wszystkie modele wyglądają lepiej niż w galerii. Makro potrafi jednak tak wyciągnąć niedoskonałości Szczególnie fajnie wygląda sylwetka Trynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 ładne stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Tysiuniek piękna gromadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Mniej więcej 5 wersji Humvee's z filmu Generation Kill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Piękne humvee Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 marna fotka, fatalne światło, mała "podstawka", nędzna skala (1:72) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 20 Maja 2010 Autor Share Napisano 20 Maja 2010 Twoje 72 wyglądają o niebo lepiej niż moje 35.;] Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 nędzna skala (1:72) Zgiń! Ja może za pół roku tyle modeli będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 nędzna skala (1:72) Zgiń! Ja może za pół roku tyle modeli będę miał ja mam te za 1,5 roku więc masz większe tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Tylko muszę uważać, żeby ilość nie mijała się z jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 marna fotka, fatalne światło, mała "podstawka", nędzna skala... ...piękna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Twoja kolekcja BaldPumo jest okazała,imponująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Tym razem nie chciało mi się wyjmować modeli do zdjęcia grupowego, więc po kolei półeczki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Kolekcja nie tylko piękna, ale także całkiem pokaźna Mam tylko małe pytanko. Nie chciałbyś kiedyś, w wolnej chwili, opstrykać jeszcze raz polskiego M1025A2, łącznie z ramą, wszelkimi detalami itp. itd. Jest to bodajże jedyny taki model w sieci , a więcej dokładnych zdjęć bardzo by mnie ucieszyło Wiem, że może Ci się nie chcieć, ale przecież nie śpieszy się. Dlatego mimo wszystko proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 W tej galerii są wszystkie "ważne" zdjęcia, jakie zrobiłem temu modelowi. Nie żeby mi się nie chciało (chociaż trochę mi się nie chce ), ale wydaje mi się, że nie ma nic więcej ciekawego do pokazania. Spód jak w każdym innym Humvee, zrobiony trochę "po łebkach" - bez zaszpachlowywania śladów po wypychaczach i bez tej osłony, którą niedawno dorabiałeś w M1097 (nie miałem jeszcze zdjęć podwozia polskich Humvee). Lepszą dokumentacją na pewno będą zdjęcia oryginałów. A jak się już weźmiesz za swojego M1026, to wtedy pstryknę konkretne elementy, jeśli jeszcze będziesz chciał, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Sam wiesz, że dokumentacji raczej mi nie brakuje Bardziej chodzi mi o samą przyjemność oglądania. Zresztą parę elementów pominąłeś (co nie zmienia faktu, że model perfekcja ), więc mógłbym się zaplątać w naśladowaniu. W sieci raczej próżno szukać czegoś podchodzącego pod moje kryteria. Owszem, oglądam rożne modele, ale nie ma to jak polski akcent Czasem koledzy z forum z czymś takim wyskoczą, ale no niestety nie ma co ukrywać, macie lepiej w swojej tematyce Dlatego fotki obejrzałbym czysto rekreacyjnie Ale jak kiedyś będziesz robił fotki następnego modelu lub całej kolekcji, coś możesz dopstrykać Oczywiście do niczego Cię nie namawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 No to w takim razie postaram się coś pstryknąć w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Tylko nie rób tego na siłę Jak będziesz coś pstrykał, to po prostu dorzuć jeden dodatkowy model. Nie chcę, żebyś marnował czas na moje zachcianki W sumie to zamierzam na początku lipca zabrać się za M1025A2, jeśli oczywiście wyrobię się z M1097. Twój model posłużyłby za zachętę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi