LordDisneyland Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 stygnie surowy Leogante, Wings of Redemption Ten aniołek , tak ? Fajnie to wszystko wygląda, czy lianę jeszcze będziesz przerabiał? Jak ci się używa tej StillWater? efekt robi wrażenie... Trzeba na coś zwrócić szczególną uwagę przy tym specyfiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 22 Listopada 2009 Autor Share Napisano 22 Listopada 2009 Dziękuję za opinię. Lianę jeszcze lekko przerobię, chociaż to będzie ciężkie bo GS już konkretnie zastygł. Może dodam kawałek jedej dodatkowo i poprawię ciut kolorki. Dodam także trochę jasnej barwy na mchu. Chcę także troszke poprawić ślady "krwi" na pniu. Dziś może uda mi się zakończyć prace. Still Water używa się rewelacyjnie, świetnie się rozprowadza, jak chcesz coś "zatopić" to ładnie zatopi, jak chcesz płaskie jeziorko to też wyjdzie. Trzeba zwrócić uwagę na to by płyn nie uciekł z mejsca gdzie ma być. Więc lepiej lać go w zagłębienia lub dokłądnie okleić taśmą. Stygnie około 24 godzin, najlepiej wylewać warstwami. Nie ma zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Co do green staffu - zauważyłem jednego babola. masz odciśnięte linie papilarne. Staraj się robi w rękawiczkach, stale je nawilżając. Unikniesz takich błędów. Reszta super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 jedno słowo: rewelacja Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Bardzo fajny, nawet ta poza nie razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 nie w tą nogę raniony (z tego co pamiętam z filmu to była to lewa.. i raczej coś w okolice uda) :P całość piękna.. jedynie te stopy w połączeniu z pniem.. jakieś takie niedopasowane.. tak mię się spodobał żem sobie sprawił takiego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 Dzięki Fazzy Może faktycznie nie był trafion w tą kończynkę co u mnie. No trudno, mój krwawi odwrotnie. Farby nie będę już zmywał bo zbadziewię całość. Chciałem mu lekko stopę wymodelować, by dostosować do gałęzi. Patrząc na film zauważyłem jednak że miał wygodne trzewiki ze stalową (?) podeszwą i dość sztywno kładł stopy na gruncie, toteż jego lewa stopa dość twardo stoi na gałęzi. A i tak gałązkę lekko wypiłowałem. Figurka bardzo miła w malowaniu, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 A kto powiedział, że jest to "myśliwy" z tego filmu, może jest to kolega po fachu i to na innej planecie . Ja teraz czekam na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Dzięki, Dexterze, zachęciłeś mnie do popróbowania z mokradłami...a że w planach Bestor, czyli kot z szablą , będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Fajne te Wasze figurki, chętnie bym sobie sprawił jakąś ale ja samolociarz jestem i ostatnio samochodziarz. Znając życie pewnie poległbym na malowaniu, no i te ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Fajne te Wasze figurki, chętnie bym sobie sprawił jakąś ale ja samolociarz jestem i ostatnio samochodziarz. Znając życie pewnie poległbym na malowaniu, no i te ceny... Jeśli chcesz zacząć to lepiej od figurek plastikowych w 1/35 bądź 1/16 takich jak Dragon, Tamiya itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Super wygląda . Odrazu sie film przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 26 Listopada 2009 Autor Share Napisano 26 Listopada 2009 Zapraszam do Galerii: viewtopic.php?p=285735#285735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi