rtoipmodest Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 (edytowane) Ździebko osłabiły mnie dziś wypraski, ale spróbuje: Dzienki Kubisz Edytowane 2 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 A może coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 1 Listopada 2009 Autor Share Napisano 1 Listopada 2009 A co można rzec więcej? Model ACE w wiadomej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Bez komentaża... Wole inną relacje AMLa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Ekstra! Mój będzie miał kolegę i razem znacznie zawyżymy światowe rankingi wykonanych modeli tego pojazdu ;-) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Literówka ci się w temacie przytrafiła - winno być chyba "Islas" Mój będzie miał kolegę i razem znacznie zawyżymy światowe rankingi wykonanych modeli tego pojazdu Przybywa ochotników do Brygad Męczenników Al-Ace [bo tak to chyba brzmiało ? ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 1 Listopada 2009 Autor Share Napisano 1 Listopada 2009 Racja zjadłem literkę Można to poprawić Mam nadzieję, że napis na fotce zrobiłem OK? Nie przesadzaj z tym męczeństwem. On jest w deseń Scorpiona czyli mało co widać. Zbiniu tak jak mówiłem mam zamiar dobić do 5 modeli ACE by osiagnac status asa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 [quote="LordDisneyland" Przybywa ochotników do Brygad Męczenników Al-Ace [bo tak to chyba brzmiało ? ] Ja bym powiedział że liczba ochotników stała tylo projektów przybywa ;-) Dobrze jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Przybywa ochotników do Brygad Męczenników Al-Ace [bo tak to chyba brzmiało ? Smile ] Ja kończę drugi, a do mnie leci trzeci To draństwo uzależnia rtoipmodest czy tutaj będziesz walczył z oponami od podstaw? Bo szukam patentu na szybkie wykonanie bieżnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Ja kończę drugi, a do mnie leci trzeci To draństwo uzależnia Oj uzależnia! I w tym całe piękno. Bo szukam patentu na szybkie wykonanie bieżnika Chyba najlepszym sposobem byłby projekt w corel-u i karton wycinany laserowo. Inne sposoby nie są na pewno szybkie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Racja zjadłem literkę Można to poprawić Edytuj pierwszego posta w temacie, wtedy możesz też edytować jego tytuł. Powodzenia w budowie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi