dawid xd Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2010 (edytowane) Przemalujże te elementy jak najszybciej, one nie były takie srebrzyste... To na jaki kolor ma byc? Edytowane 30 Grudnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Gun Metal. Bo to jest srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2010 Przemalowałem na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 I masz Ci tu kompromis ;] Srebrny + czarny = gunmetal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2010 A podnośnik na jaki kolor pomalować i gaśnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Podnośnik na czarno a potem na to metalizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2011 Poprawione i wieża pomalowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Popraw hamulec wylotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 I dlaczego ta lufa taka smutna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2011 Popraw hamulec wylotowy W jakim sensie mam go poprawić? I dlaczego ta lufa taka smutna? Jeśli chodzi Ci o to, że jest taka krzywa w dół to jeszcze to poprawie. Było to wsadzone do zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Po lewej stronie burty jest taka mini skrzyneczka. Pasek od niej chyba nie jest za dobrze pomalowany. To też powinno być poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 A czy model w ogóle jest pomalowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Po lewej stronie burty jest taka mini skrzyneczka Nie skrzyneczka, tylko klocek drewniany A hamulec... oglądałeś fotki Panzerów czy nie? Jeśli nie - zwróć uwagę na hamulec właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Nie skrzyneczka, tylko klocek drewniany Przynajmniej już wiem co to jest. Mi na oko skrzyneczkę przypominało, to i tak nazwałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2011 A czy model w ogóle jest pomalowany ? Jest pomalowany na Africaa Yellow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2011 Przepraszam, że tak post pod postem, ale co zrobić. Model prezentuje się tak, na chwilę obecną. teraz będę malował ekrany boczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Na usta cisnęło mi się pytanie na jaki kolor go pomalujesz ale nie chciałem być chamski. W każdym radzie rozjaśnij krawędzie ,bo jak tego nie zrobisz to wash wszystko zleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 19 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2011 Na usta cisnęło mi się pytanie na jaki kolor go pomalujesz ale nie chciałem być chamski. W każdym radzie rozjaśnij krawędzie ,bo jak tego nie zrobisz to wash wszystko zleje. W jaki sposób mam to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi