Super Moderator jawkers Napisano 24 Listopada 2009 Super Moderator Share Napisano 24 Listopada 2009 Witam. Dzisiaj zostałem posiadaczem tego oto zestawu. Zdjęcia. Pudełko. Kalki Wypraski Przewód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 wow tego jest tylko tyle ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Ja tu piszę o IN BOXie tego zestawu w zakupach, a Ty w tym czasie zdążyłeś go już umieścić na forum. Ładny zestawik . Nareszcie zrobili bardziej użyteczne kalkomanie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 oprucz HDS-a nic ciekawego tu nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Nie wiem czy dobrze widziałem, ale czy tu nie ma czasem polskiej flagi? w kalkomaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Chyba nie. A HDS fajniutki Może kiedyś drzewo wóz zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Myślę że zestaw dla samego HDS'u warto mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Dokładnie. Podzielam zdanie bodzia, jednak jest też sporo innych bardzo fajnych elementów, i chociażby kalkomanie bardzo fajne:) Swoją drogą to przydałyby mi się takie do mojej scanie którą teraz składam ale narazie mam trochę innych wydatków więc całego zestawu nie kupie. Przy moim następnym tracku chyba zainwestuje odrazu w ten zestawik (trza oszczędzać na kosztach przesyłki:D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Ja mam pytanie co do wydechów. Rury z 3 lub 5 wylotami są 4 cz 2 każda z 2 połówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Kalkomanie, czy ja wiem takie wypisz wymaluj KFS. No tylko ten HDS jest warty uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Ja mam pytanie co do wydechów. Rury z 3 lub 5 wylotami są 4 cz 2 każda z 2 połówek? W sumie masz 5 wydechów - każda z 2 połówek. 2 z 5 wylotami, 2 z 3 i jeden z pojedynczym wylotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Fajne są te akcesoria mam takie tylko głupio ,że nie ma nic do amerykańskich trucków. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteuszo Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 koledzy ten hds jest ruchomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Prawdopodobnie, ręki uciąć nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi