Marcin M. Napisano 10 Marca 2018 Napisano 10 Marca 2018 Święta się zbliżają, czas pomyśleć o jakichś ozdobach na stół Figurki jajek - mutantów z serii Christmas and Easter Scibora. Przepiękne. Oceńcie żesz sami: Do każdej figurki były dołączone przepiękne podstaweczki mutanckie... ...ale dosyć małopowierzchniowe. Wykorzystam więc te - po Stinkerbell i Orc2D2, zawsze mam zrobione formy, więc teraz jak znalazł: Pozdrawiam, Marcin. Cytuj
Marcin M. Napisano 11 Marca 2018 Autor Napisano 11 Marca 2018 Ło żesz co za paskudy. Mówisz tak z zazdrości! Cytuj
bazylms Napisano 12 Marca 2018 Napisano 12 Marca 2018 Zazdrością to będę pałał jak je pomalujesz - bo tak to ja nie potrafię. Cytuj
Marcin M. Napisano 12 Marca 2018 Autor Napisano 12 Marca 2018 Zazdrością to będę pałał jak je pomalujesz - bo tak to ja nie potrafię. No co Ty, przecież w czwóreczce miałeś całe stado figurek bardzo udanych! Działaj zatem! Pierwsze kolorki. A102 (zdaje się do Afrika Korpsu) i pale flesh VGC. Cytuj
Markuz Napisano 12 Marca 2018 Napisano 12 Marca 2018 No Wielkanoc się zbliża to i pisanki na warsztacie Cytuj
Marcin M. Napisano 13 Marca 2018 Autor Napisano 13 Marca 2018 No Wielkanoc się zbliża to i pisanki na warsztacie Właśnie nie wiem, w którą stronę z tematem pójść. Myślałem o pisankach, tak zresztą są na boxartach przedstawione, ale z kolei tak fajnie są zmutowane, że myślałem, aby parkę ustawić na industrialnej/postapo podstawce, że niby po wycieku jajka na wolność się wydostały. Ostatecznie mogę zrobić pisankowe, a po świętach przemalować i już. Złoszowałem... ...i zająłem się Beznogowem. W zakamarki dałem Dark Rust AK...: ...a potem to już przyjemna zabawa z wet blendingiem. Po całości pale flesh wymieszane z dark rust, po wystających częściach light skin tone pactry: Cytuj
Marcin M. Napisano 16 Marca 2018 Autor Napisano 16 Marca 2018 Beznogow. Różne odcienie brązów i żółcieni, na mokro, czerwony w szramy. Podstawka. Skłaniam się ku temu, by zrobić każdemu taką samą. Skoro z jednej plantacji po wycieku uciekli... Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 18 Marca 2018 Napisano 18 Marca 2018 ale że to już?? to ja bardziej skomplikowane wzorki skalpelem wydrapuje na wydmuszkach.. postaraj się bardziej :] Cytuj
Marcin M. Napisano 18 Marca 2018 Autor Napisano 18 Marca 2018 ale że to już??to ja bardziej skomplikowane wzorki skalpelem wydrapuje na wydmuszkach.. postaraj się bardziej :] Nie koniec. Ale nie chcę przesadzać, poza tym dojdą jeszcze pęknięcia i takie tam różne. Cytuj
Marcin M. Napisano 19 Marca 2018 Autor Napisano 19 Marca 2018 Po wielu próbach ze wzorami (i kolorami), postawiłem na minimalizm zgodnie z zasadą "less is more". Beznogow gotowy: Bezrukow będzie dwukolorowy: Podstawka, będzie jeszcze jedna taka sama: Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 19 Marca 2018 Napisano 19 Marca 2018 ale te szwy na jajcach to mogłeś pan potraktować szpachlą.. wstyd i sromota! Cytuj
Marcin M. Napisano 19 Marca 2018 Autor Napisano 19 Marca 2018 ale te szwy na jajcach to mogłeś pan potraktować szpachlą.. wstyd i sromota! A to są akurat pęknięcia skorupy. Bardzo udanie zrobione. Wklęsłe, więc to nie szew. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi