Marcin M. Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 (edytowane) ...Pegaso Models. W oczekiwaniu na następne straszno-śmieszne figurki, pomalowałem pierwszą ludzką. Malowana VGC, Pactrą, AK, Citadelami. Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 3 Marca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Dooobrze wyszedł, gratuluję debiutu w świecie ludzkich ludków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Marca 2018 Autor Share Napisano 3 Marca 2018 Dooobrze wyszedł, gratuluję debiutu w świecie ludzkich ludków Dzięki, Lordzie! Zapomniałem, że to nie debiut. Adolf przecie był już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Wyrobiłeś się z tymi figurkami. Szkoda że warsztatu z malowania nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Marca 2018 Autor Share Napisano 3 Marca 2018 Wyrobiłeś się z tymi figurkami. Szkoda że warsztatu z malowania nie było. Dzięki. Tak szybko poszło, że nie zdążyłem. Z okazji nadchodzących świąt będzie. Stwierdziłem, że fantasy bardziej mi odpowiadają niż "ludzkie", choć oba rodzaje trzeba opanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 To jak będziesz jakiegoś Humanoida malował to warsztat poproszę, szczególnie jeżeli chodzi o głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Marca 2018 Autor Share Napisano 3 Marca 2018 To jak będziesz jakiegoś Humanoida malował to warsztat poproszę, szczególnie jeżeli chodzi o głowę. Oba będą miały głowy . Ludzkie, może to za dużo powiedziane. Zbliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 12 Marca 2018 Share Napisano 12 Marca 2018 Ladnie pomalowany. I teraz uwagi ( przepraszam ale muszę ): dlaczego nie wyszpachlowales na równo płaszcza , to co ma na dolnej nodze powinno być w resztkach na górnym stopniu,cieniowanie niezłe ( ale zdecyduj się na kierunek światła ), za duzy połysk na materiałach ( twarz super ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi