S.I.C.K Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Witam. Model wykonany prosto z pudła, oznaczenia malowane przy pomocy masek własnej produkcji Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Witaj model przypadł mi do gustu, merytorycznie się nie wypowiem bo na temat tego samolotu moja wiedza jest znikoma, malowanie fajnie wyszło obicia też, brakuje mi tu trochę więcej zdjęć silnika bo widzę że piękna robota , kokpit mało można powiedzieć bo mało zdjęć ale fajnie wygląda, ciągniczek super teraz jakąś podstawkę musisz zrobić i foty w plenerze, brakuje mi tu do smaku obić na łopatach śmigła, no a maski jak już napisałeś że własnej roboty to pięknie wyszły Gratulacje udanego modelu. Mam tylko nadzieję że ktoś wyrazi jeszcze jakąś opinie bo z tego co widzę gdzie nie napisze to dyskusja się kończy :/. Jeszcze raz gratulacje i czekam na podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Bardzo ładny modelik. Podoba mi się, choć osobiście trochę nie leży mi ten kawałek zdjętej blachy, ale w ogóle jest O.K. i gratuluję dobrej, "dużej" roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Cześć, Pamiętam, ten model, był chyba na festiwalu w Kołczygłowach. Wygląda świetnie, a na żywo jeszcze lepiej, tak samo jak Zero z którym stał skrzydło w skrzydło, zresztą wyszły z pod Twojej ręki. Gratuluje świetnych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Niezły 'bydlun' musi z niego być. Bardzo ładnie wyszedł. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Nie moja skala, ale model prezentuje się pięknie. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie halifax - Revell/matchbox 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Ładny i nareszcie coś w skali 1/32. Ślady fajne, choć obicia zdecydowanie psuja odbiór modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Model bardzo fajny. Jak dla mnie za dużo obić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi