zloty Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Rosyjski "Maluszek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 A ten samolocik bardzo zgrabny. Jak wszystko co wyszło spod ręki Polikarpowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Ładny maluszek. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalowy1991 Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Akurat mam go na warsztacie ! Zloty mam pytanie przy skrzydłach to są zwykłe nitki?.Bo jestem w trakcie budowy tego modelu i chciałbym po eksperymentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Efektowny bolszewik - gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 Akurat mam go na warsztacie ! Zloty mam pytanie przy skrzydłach to są zwykłe nitki?.Bo jestem w trakcie budowy tego modelu i chciałbym po eksperymentować. Olinowanie zrobiłem z wyciąganych nad płomieniem świecy plastikowych ramek,które następnie przeciągnąłem pod paluchem obok rozlanego metalizera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi