Mikele Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 (edytowane) Na szybko z doskoku, Cobra Połynina. Historii samolotu przedstawiać nie trzeba. Model kleił się bardzo przyjmenie. Dwa tygodnie pracy i gotowe. Z kalkomanii zestawowych użyłem tylko napisów eksploatacyjnych, szacownice z Techmodu, numer "01" dzięki uprzejmości Pepsi Adama. Edytowane 4 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Efektownie pomalowany i przybrudzony, ogólnie bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Fajny .podoba mi się fajnie przybrudzenia tak nie za mocno.tylko co on ci tak na ogon siada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Gdyby kiedyś mnie napadło, żeby zrobić P-39 na pewno był by PL01. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Ładna Aircobra i do tego w polskich barwach ____________________________________________________ Na warsztacie: Po-2 - ICM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 No właśnie mam rozgrzebaną i też z zamysłem w malowaniu - Gen. Połynin Dobra robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi