RH Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Kolejny modelik ,tym razem coś z okresu II wś . czyli MS 406 C1 Wiem że ten model najczęściej jest pokazywany w barwach francuskich i do tego używanego w przez polskich lotników /. Ja postanowiłem go zrobić w barwach fińskich ,jako benefis ku pamięci znajomego modelarza pana Sławka , którego pasją byly modele w fińskich barwach . Krótka historia z Wikipedii a właściwie link do tej strony.Zainteresowany może sobie poczytać ,a ja nie będę zaśmiecał tekstem galerii http://pl.wikipedia.org/wiki/Morane-Saulnier_MS.406 Wspomniany model jest produktem firmy Special Hobby .Skala 1:32 . Samolot w malowaniu 1/HLeL v 28 pilot Kers M .Vihinen,1943 .oznaczenia to maski Montexu. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Świetny!!! Lekkość i wyczucie, to pierwsze wrażenia podczas oglądania. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Nigdy nie przywiązywałem uwagi do tego samolotu...ale model,który tu zaprezentowałeś naprawdę przyciąga mój wzrok...bardzo ładny,fajnie umorusany...a fotel mnie rozwala-ze skóry??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Piękny model Bardzo podobają mi się fińskie maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi